Latest News

Novak na Kajinim grudima!


Pevačica Kaja Ostojić je, kao i svi, iznenada poludela za tenisom i teniserima, pa je na svoje grudi stavila Novaka, a sa Ilijom Bozoljcem... pa sa njim se samo dopisivala...
Pevačica Katarina Ostojić Kaja pronašla je novu ljubav i strast! Ovoga puta nije u pitanju nikakav muškarac, već sport, i to tenis. 
Pored toga što se slikala kao seksi teniserka, Kaja otkriva da je slaba i na tenisere. Iako je svojevremeno noći provodila dopisujući se sa Ilijom Bozoljcem, kaže da je Novak Đoković ipak najseksepilniji teniser na svetu.

- On poseduje srpsku drčnost, stil, eleganciju i humor koji obara sa nogu. Činjenica je da žene padaju na moć, jaku harizmu i uspešne muškarce, sve što on poseduje. Novak je mlad, ostvaren i zgodan momak, tako da ne postoji ništa što se devojkama na njemu ne bi dopalo.

Da li je onda Novak Đoković tip muškarca kojeg nikada ne bi odbila?
- U to nisam sigurna jer bih morala dobro da ga upoznam. Ovako površno, da, mogu da kažem da je jako privlačan.

Svojevremeno su te povezivali sa teniserom Ilijom Bozoljcem. Šta se zapravo desilo između vas?
- Ilija je jako fin momak, užasno lepo vaspitan i nežan. Sa njim sam ostvarila prijateljski odnos nedugo nakon što sam prestala da živim sa bivšim suprugom Urošem. On je tada bio u inostranstvu na nekim turnirima i jedno drugom smo prekraćivali duge noći dopisivanjem. Ništa više od toga se nije dogodilo i drago mi je zbog toga jer sam dobila prijatelja, a da smo pokušali naš odnos da podignemo na viši nivo, nisam sigurna da bih sad mogla da ga nazovem prijateljem. U svakom slučaju, drago mi je da ga poznajem jer se zaista radi o kvalitetnom mladom momku.
Pored toga što su ti privlačni teniseri, ti i treniraš beli sport. Koliko često uspevaš sebi da daš oduška i odeš na trening?
- Kad god imam vremena i prilike da se sa prijateljima nađem na teniskom terenu i odmerim snage sa njima, to učinim. Tenis je idealan za žene jer odlično oblikuje figuru i za razliku od, recimo plivanja, na ženi ne stvara muške atribute kao što su široka ramena, već naprotiv, daje neki seksepil ženskom telu.












Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.