Latest News

MILICA TODOROVIĆ: Proradio mi je majčinski instinkt, želim ćerku!


Volim mazne devojčice, kupovala bih joj roze haljinice i čarapice. Obožavam decu i nadam se da će mi ih kuća biti puna
Milica Todorović postigla je sve što je zacrtala u godini koja je na izmaku i s novim ciljevima ulazi u 2016.

Zato i u novogodišnjem razgovoru pevačica s lakoćom priča o holivudskoj karijeri, ljubavi sa dečkom Milošem Paunovićem i željama da se ostvari kao majka. Atraktivna plavuša priznaje da joj je zbog uloge sudije u „Grandovom“ takmičenju za najmlađe „Nikad nije kasno“ proradio majčinski instikt.

Devojka s manama


- Volela bih da imam ćerku. Mnogo mi se sviđaju te mazne devojčice, prave su male Mice. Svojoj mezimici kupovala bih roze haljinice i čarapice. Obožavam decu i nadam se da će mi ih kuća biti puna.

Iako je već duže vreme u vezi sa koreografom i rediteljem Milošem Paunovićem, Milica još uvek ne planira da st
ane na ludi kamen.
- Nikad nisam razmišljala o tome da li je Miloš čovek mog života. Sa njim mi je lepo i uzbudljivo i mnogo ga volim. Imam njegovu podršku, voljena sam i zasad je to ono što sam želela - kaže Todorovićeva i napominje da baš i nije zadovoljna svojim izgledom.
- Nisam savršena jer savršenstvo ne postoji. Da bi sve to bilo kompletno, moram da promenim način ishrane. Najbitnije je da čovek voli sebe - navela je pevačica i dodala:
- Godinu na izmaku pamtiću po mnogo uspešnih koncerta i „Grandovom“ festivalu. Ova godina mi je prošla baš harmonično.
Na pitanje šta je za nju idealna Nova godina, rekla je:
- Idealnu proslavu Nove godine imala sam u detinjstvu. Fali mi kićenje jelke u porodičnom domu, na koju smo stavljali igračke, čarape, vatu, autiće, pa se jadna savije od težine. Tu noć kad je doček svi smo zajedno bili u dnevnoj sobi, slušali „Grand“ i veselili se. Sad razumem zašto snimamo te programe jer se to nenormalno gledalo. Sada praznike provodim radno, a 2016. godinu dočekaću u Hrvatskoj, gde sad uvažavaju pevače iz Srbije jer su željni naše balkanske muzike.

U holivudskom filmu

Inače, 2015. godinu pamtiće i po ostvarenoj saradnji sa holivudskim glumcem Benom Kingslijem.
- Uvek sam pričala da se onom ko je vredan i radan dešavaju dobre stvari u životu. Rekao mi je da imam anđeoski glas. Naša saradnja se sasvim slučajno dogodila i nadam se da će biti veoma uspešna i da će se ljudima svideti to što radimo. Kada sam došla kući posle sastanka s njim, plakala sam od sreće.
Sećanje na detinjstvo… Milica Todorović kaže da joj fali kićenje jelke u njenom domu u KruševcuSećanje na detinjstvo… Milica Todorović kaže da joj fali kićenje jelke u njenom domu u Kruševcu
Saradnja s Emirom
DANIMA SAM PLAKALA ZBOG KUSTE

Kažu da uopšte nije lako sarađivati s Emirom Kusturicom. Kakva su tvoja iskustva?
- Kusta uopšte nije sladak. Bilo je naporno raditi s njim. Steva i ja smo plakali. Svaki dan po 12 sati probe, stalno je vikao. Mi smo bili u čudu, nismo znali da glumimo. Imao je stav. On je vrlo energičan. Uh, bila sam u nebranom grožđu, ali jedno lepo iskustvo.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.