Latest News

TOP 5: Grudi moje balkanske


Prema istraživanju u 2009. godini folk zvezda Seka Aleksić definitivno je vlasnica najlepših i najprirodnijih grudi u Srbiji. Seku u stopu prati Ceca Ražnatović, čije su grudi godinama unazad glavna srpskih džet-setera. Vlasnice najatraktivnijih dekoltea, o kojima Srbi najčešće maštaju, su i Rada Radenović, Nataša Bekvalac i od skora Silvija Nedeljković.
1. SEKA ALEKSIĆ
U 2009. godini Seka Aleksić je dokazala da je jedna od najhrabrijih pevačica na domaćoj estradi kada je potpuno razotkrila svoje bujno poprsje. Osim što je zapalila maštu muškaraca svih generacija, temperamentna pevačica je pokazala svu lepotu svojih prirodnih grudi, što je danas čista retkost.
2. CECA RAŽNATOVIĆ
Ceca je prva srpska zvezda koja je javno priznala da je ugradila implante. Bujne grudi su inače njen zaštitni znak i nešto što retko ko, kao ona, ume samouvereno i elegantno da nosi. Ovih dana objavljeno je da je u skladu sa svetskim trendovima Ceca smanjila grudi. Neki će možda biti razočarani, a neki zadovoljni jer misle da njena figura sada izgleda skladnije.
3. NATAŠA BEKVALAC
I njeno poprsje je dospelo u javnost, ali ne zato što je ona to želela. Još uvek svi pamte maler koji se dogodio Nataši Bekvalac kada su fotografije njenog poprsja, snimljene u jednoj privatnoj klinici, nakon ugradnje implanta dospele u javnost. Vojvođanska Venera je s pravom bila gnevna, ali činjenica je da su i njene grudi među najlepšim na domaćoj sceni. Lepog oblika i umerene veličine u skladu sa imidžom pevačice koji je uvek bio seksi, ali nikada preterano napadan.
4. RADA RADENOVIĆ
Autor emisije „Vi pitate" na televiziji Pink svojim poprsjem prikovala je mnoge muškarce za ekrane u vreme trajanja emisije. Iako je o njenim grudima dugo u javnosti postojala dilema da li su silikonske, Rada je tvrdila da su prirodne. U to se uživo u njenoj emisiji mogla uveriti i pevačica Jelena Rozga, kada su metodom međusobnog opipavanja utvrdile da obe imaju prirodne grudi!
5. SILVIJA NEDELJKOVIĆ
Pevačica i bivša voditeljka „Granda" Silvija Nedeljković nedavno je silikonima uvećala svoje poprsje i time postala glavna tema brojnih tabloida u protekloj godini. Pevačicu je operisao čuveni plastični hirurg doktor Siniša Kojić, a samo nekoliko dana nakon operacije Silvija je  izjavila da je prezadovoljna novim grudima, i da ih je uvećala isključivo radi ličnog zadovoljstva.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.