Latest News

„VIP Veliki brat": Luda kuća!


Romana, MC Stojan, Karamela, Divna Karleuša, Era Ojdanić, Bora Drljača i transvestit Bojan Jovanovski ulaze u „VIP Veliki brat"
Bora Drljača, Era Ojdanić, Romana
Betmen... Drljača će zasmejavati gledaoce / Supermen... Era po drugi put u VB-u / Želi da promoviše novi cd... Romana
U kuću „Velikog brata" za tačno deset dana useliće se pop pevačica Romana Panić, reper MC Stojan, radio-voditeljka Divna Karleuša, imitator Goran Stojićević Karamela, folkeri Era Ojdanić i Bora Drljača i makedonski transvestit Bojan Jovanovski! Ako je verovati beogradskoj čaršiji, ovo će biti najintrigantniji „Veliki brat" do sada, jer većina pomenutih takmičara ovih dana precizira poslednje stavke u ugovoru sa organizatorima rijaliti-šoua.
Karamela
Imao posebne zahteve...Karamela
- Kontroverzni voditelj i pevač Bojan kupio je 20 haljina, najkvalitetniju šminku i perike koje će nositi u kući VB-a - otkriva izvor Pressa blizak organizatorima, i dodaje:
- Divna je oberučke prihvatila ponudu da postane stanarka rijaliti-kuće, jer želi da nakon toga pokrene emisiju na televiziji. Posebne uslove imao je Karamela koji je, između ostalog, tražio da se na malim ekranima cenzurišu poruke gledalaca koje se tiču njegove seksualnosti. Romana je prošle nedelje potvrdila ulazak u šou da bi što bolje promovisala nove pesme. Mladi reper MC Stojan, koji se proslavio duetom sa Ksenijom Pajčin, sigurno će osuti paljubu po mnogim kolegama jer je u javnosti poznat kao osoba bez dlake na jeziku. Veruje se da će narodnjački duo Era i Bora najčešće zasmejavati gledaoce - zaključuje naš izvor.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.