Latest News

VB takmičari u karantinu!


Novi VIP ukućani „Velikog brata" od juče se nalaze u karantinu u beogradskom hotelu „Balkan", gde čekaju ulazak u popularni rijaliti-šou!
Sanja Brnović, Era Ojdanić, Divna Karleuša, Mladen Radulović, Irina Kolin, Ervin Katona i Boki 13
Čekaju ulazak u VB KUĆU... Sanja Brnović, Era Ojdanić, Divna Karleuša, Mladen Radulović, Irina Kolin, Ervin Katona i Boki 13
Večeras u 21 čas u kuću na Košutnjaku trebalo bi da se usele manekeni Mladen Radulović i Sanja Brnović, pevačice Anabela Đogani i Irina Kolin, radio voditeljka Divna Karleuša, transvestit iz Makedonije Boki 13, folkeri Bora Drljača i Era Ojdanić, najjači čovek u Srbiji Ervin Katona...
Paparaco... Anabela Đogani i Bora Drljača (slika dole) snimljeni ispred hotela „Balkan"
Najveće iznenađenje je ulazak Mladena Radulovića, manekena i bivšeg verenika Seke Aleksić, koji od raskida sa popularnom pevačicom živi na Tajlandu. Maneken se vešto maskirao dok je ulazio u hotel, zbog čega ga mnogi nisu prepoznali. On će konkurenciju imati u Ervinu Katoni, jednom od pet najsnažnijih muškaraca u Evropi, koji iz benča diže čak 300 kilograma!
Na meti muških pogleda sigurno će biti Sanja Brnović, crnogorska manekenka i bivša devojka slavnog rokera Lenija Kravica, kao i Irina Kolin, bivša članica provokativnog dua „Tu hot". Među ukućanima trebalo bi da bude i pop pevačica Romana Panić i reper MC Stojan.
Za nagradu vrednu 50.000 evra takmičari će se boriti mesec dana u šouu, koji je još u prošlom serijalu ozbiljno pogođen ekonomskom krizom. Pod parolom „Bitka počinje", producenti su najavili da će se u četvrtom VIP serijalu takmičari boriti za status bogatih i siromašnih.    

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.