Latest News

Seka u „VIP survajveru"!


Folk zvezda Svetlana Aleksić biće jedan od 12 takmičara ekstremnog rijaliti-šoua. VIP učesnici na Filipine će poneti samo četkicu za zube, sapun, ogledalo i garderobu
Istina je da sam pričala sa čelnim ljudima produkcije „Vižn tim" u vezi sa mojim učešćem u „VIP survajveru" ... Seka
Istina je da sam pričala sa čelnim ljudima produkcije „Vižn tim" u vezi sa mojim učešćem u „VIP survajveru" ... Seka

Seka Aleksić biće jedan od 12 takmičara ekstremnog rijaliti-šoua „Survajver" sa VIP ličnostima! U divljini Filipina folk zvezda boriće se za nagradu od 100.000 evra. U šouu, čije snimanje je planirano za jun, VIP ličnosti imaće male privilegije - na ostrvo će moći da ponesu četkicu za zube, sapun, ogledalo i garderobu.
Uskoro i rijaliti „Bolnica"
Producentska kuća „Vižn tim", koja već dve godine radi „Survajver", uskoro počinje snimanje Sekinog rijalitija „Moja desna ruka", u kome će pevačica tražiti svog pomoćnika. Ista kuća priprema i rijaliti „Bolnica", u kome će ekipe Hitne pomoći u Beogradu 24 sata dnevno biti pod budnim okom kamera. Gledaoci će moći da vide sa kakvim slučajevima se naši lekari sreću.

- S obzirom na to da rijalitiji s poznatim ličnostima redovno obaraju rekorde gledanosti, producenti „Survajvera" su odlučili da snime VIP serijal. Ideja da Seka bude jedna od takmičarki rodila se prošlog leta, kada je ona bila specijalni gost u serijalu koji se i dalje emituje na TV Foks. Zasad je poznato da je ona jedna od 12 takmičara koji će se boriti za nagradu, koja će najverovatnije biti vredna 100.000 evra - kaže izvor  blizak produkciji, i dodaje:
- VIP serijal trebalo bi da bude snimljen na Filipinima i trajaće mesec dana. Poznati učesnici imaće neke privilegije, pa će tako na ostrvo, na kome će se boriti za preživljavanje, moći da ponesu četkice za zube, sapun, ogledalo i garderobu. Međutim, i oni će morati da se bore za hranu, pa će na njihovom meniju najčešće biti samo pirinač i ono što ulove ili pronađu na ostrvu - kaže izvor.
Priprema se za preživljavanje... Seka Aleksić na Filipinima
Priprema se za preživljavanje... Seka Aleksić na Filipinima

Seka je za Press potvrdila da postoji mogućnost da učestvuje u „Survajveru".
- Istina je da sam pričala sa čelnim ljudima produkcije „Vižn tim" u vezi sa mojim učešćem u „VIP survajveru". Taj deo priče je još uvek otvoren, jer ništa nismo precizirali. Ukoliko prihvatim ponudu, sigurna sam da ću se na Filipinima snaći - kaže Aleksićeva.
Pored Seke, kao potencijalni VIP Robinzoni pominju se i pevačica Goca Tržan i kreator Saša Vidić, a za vođenje šoua biće zadužen glumac Andrija Milošević.   

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.