Latest News

Topalko slavio bez žene!


Žurki pobednika prve srpske „Farme" Milana Topalovića nisu prisustvovale njegova supruga Vesna i ćerka Helena
Aca Lukas, Topalko, Cakana
Vesna i Helena Topalović
Izostale sa žurke... Vesna i Helena Topalović
Milan Topalović Topalko je u restoranu „Jezero" na Adi Ciganliji dočekao Srpsku novu godinu i proslavio pobedu u rijaliti-šouu „Farma", i to bez supruge Vesne i ćerke Helene! Žurki su prisustvovali mnogi Topalkovi prijatelji, kolege i bivši farmeri.
- Topalko je počeo nastup u 20 časova. Restoran je bio pun gostiju koji su poželeli da sa njim dočekaju Srpsku novu godinu i proslave njegovu pobedu na „Farmi" - kaže izvor Pressa blizak pevaču, i dodaje:
- Mnogi su primetili Topalkovo neraspoloženje zbog toga što na slavlje nisu došle njegova supruga Vesna i ćerka Helena, što je podgrejalo staru priču da njegov brak nije idiličan. Pevač se pravdao prijateljima da Vesna nije mogla da dođe zbog nekih neodložnih obaveza. On je rekao da je Vesna Novu godinu dočekala sa ćerkom u hotelu - navodi izvor Pressa.
Pomirili se Cakana i Toma
Cakana i Toma Panters zakopali su ratne sekire! Oni su na Topalkovoj žurki jedno drugom oprostili sve uvrede kojima su se čašćavali na „Farmi". Njih dvoje zajedno su se popeli na scenu, zagrlili se i otpevali nekoliko pesama.
Sa Topalkom su nastupili njegovi dojučerašnji saborci iz takmičenja „Zvezde Granda" - Aleksandra Bursać, Darko Lazić i Slobodan Vasić. Na sceni su mu se pridružili i bivši cimeri sa Pinkovog seoskog imanja - Dragica Radosavljević Cakana i Toma Jovanović Panters. Brojni estradni parovi razmenjivali su nežnosti ne obazirući se na bliceve fotoaparata. Tako je naš paparaco uslikao na delu Cakanu i Nebojšu Negića, Dajanu Paunović i Žiku Jakšića, Predraga Jovanovića „Blizanca" i njegovu suprugu Anu, kao i Acu Lukasa i Sonju Šašić.
Sandra Obradović na dočeku u klubu „Magacin"
Sa drugaricom... Sandra na dočeku u klubu „Magacin"
Sandra: Topalko me nije pozvao na žurku
Najatraktivnija učesnica rijalitija „Farma" Sandra Obradović Srpsku novu godinu dočekala je u prestoničkom klubu „Magacin", u kome je nastupao Dženan Lončarević. Misica, koju smo zatekli u ovom klubu, kaže da je Topalko nije pozvao na slavljeničku žurku.
- Nisam stigla da odem na Topalkovu žurku. Mada, on me zvanično nije ni pozvao na proslavu. Moja dobra drugarica je na toj žurki i kaže da se svi super provode. Ali, ni meni ovde nije loše. Sa prijateljicama uživam uz hitove omiljene pevačice Cece Ražnatović, koje Dženan odlično interpretira - rekla je misica Sandra.
Sandra kaže da je Novu godinu dočekala bez dečka.
- Nemam dečka! Uživam sa najboljim drugaricama sa fakulteta i iz modne agencije - rekla je Obradovićeva. (B. R.)
Sonja i Lukas, Žika i Dajana, Predrag i Ana
VIP golupčići... Sonja i Lukas, Žika i Dajana, Predrag i Ana

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.