Latest News

„Survajver" ljubav: Klemen i Ana se vole!


Slovenac i Beograđanka po povratku sa Filipina započeli ljubavnu vezu! Ana je zbog gimnastičara raskinula sa dugogodišnjim dečkom. Klemen najavljuje preseljenje u Srbiju
Klemen i Ana u noćnom provodu
Takmičari rijalitija „Survajver", Slovenac Klemen Rutar (21) i Beograđanka Ana Mitrić (23), po povratku sa Filipina započeli su ljubavnu vezu! Kako saznajemo, fitnes instruktorka je zbog ljubavi prema slovenačkom gimnastičaru raskinula dugogodišnju vezu sa dečkom.
Klemen i Ana u noćnom provodu
U beogradskom klubu...Klemen i Ana u noćnom provodu
Simpatije između njih postojale su i tokom snimanja šoua, ali to gledaoci nisu mogli da primete jer je Ana brzo napustila ostrvo. Iako je Beograđanka na Filipinima dugo plakala nakon što je dobila pismo od dugogodišnjeg dečka, po povratku u Srbiju njen ljubavni život se promenio.
- Po povratku sam raskinula sa dugogodišnjim dečkom Duletom. Tačno je da se viđam sa Klemenom, dosta vremena provodimo zajedno. Ne krijem da postoji privlačnost, ali trenutno živimo u dve države i nema smisla da o tome govorim. Ako on pređe da živi ovde, lako ćemo se dogovoriti - kaže Ana.
Slovenac nije želeo da potvrdi vezu sa Anom, sa kojom je viđen u mnogim prestoničkim klubovima.
- Trenutno nemam devojku. Tačno je da Ana i ja često izlazimo zajedno, ali viđam se i sa ostalim učesnicima šoua. Izlasci u Beogradu su fenomenalni, jer su ljudi opušteni, a devojke su najlepše u svetu. U Ljubljani ukupno ima pet klubova, dok u Beogradu na jednom ćošku imate tri - oduševljen je Klemen, i najavljuje preseljenje u Srbiju.
Aca simpatiše Milenu, Luka je u vezi sa Anom
'Survajver' parovi... Aca simpatiše Milenu, Luka je u vezi sa Anom
- Želim da se vratim gimnastici, tražim sponzora koji će mi finansirati boravak u Srbiji. Ukoliko se to ne desi, svoju marketinšku agenciju iz Ljubljane premestiću u Beograd. Život je kao „Survajver" - stalna borba za preživljavanje. Tu borbu započeo sam pre svojih vršnjaka, pa sam zato sada uspešan, ali verujte mi da nije bilo lako - kaže Slovenac.
Osim Klemena i Ane, ovogodišnji „Survajver" obeležile su još dve međunarodne ljubavi. Prva se rodila između Makedonke Ane Stojanovske (21) i Beograđanina Luke Rajačića (21). Zgodni ragbista i studentkinja Fakulteta dramskih umetnosti započeli su vezu na jednoj žurki u Beogradu. Nije tajna da Aca Krajišnik, za koga se veruje da je pobednik šoua, gaji simpatije prema Mileni Vitanović.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.