Latest News

Mićko ulazi u kuću „Velikog brata"!


Dragoljub Ljubičić, bivši član „Indeksovog pozorišta", učestvovaće u popularnom rijaliti-šouu sa VIP ličnostima
Dragoljub Ljubičić Mićko, bivši član „Indeksovog pozorišta", biće učesnik „VIP Velikog brata"! On će biti jedan od 14 takmičara koji će se 30. januara useliti u rijaliti-kuću na Košutnjaku.
- Mićko trenutno pregovara za učestvovanje u šouu i ovih dana trebalo bi da potpiše ugovor. Šoumen, koji više od 20 godina vlada scenom, i dalje je neiscrpni izvor zabave. Organizatori smatraju da će zahvaljujući njemu kuća biti puna smeha. Mićko veruje da će šou napustiti bogatiji za 50.000 evra - kaže neimenovani izvor Pressa.
Mićko se oprobao kao glumac, scenarista i muzičar. Publici je najpoznatiji po tome što je dve decenije igrao u „Indeksovom pozorištu", koje je napustio kada su „indeksovci" odlučili da sarađuju sa „Grand produkcijom". On je autor mnogih reklamnih slogana i knjige „Nacionalni park Srbija", a snimio je i muzički CD „Truba... i druge priče".
Osim njega, među potencijalnim ukućanima su folk diva Vesna Zmijanac, bivša misica Sanja Papić i pop pevačica Marija Šerifović. Velike šanse za učešće u ovom rijalitiju ima i Marijin bivši menadžer Saša Mirković, sa kojim je pevačica do nedavno bila u žestokom sukobu!  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.