Latest News

Nataša Bekvalac posle Hrvatske ponovo u Crnoj Gori


Zbog paparaca koji je jure po Crnogorskom primorju, Nataša Bekvalac se otisnula na dvonedeljno krstarenje luksuznom jahtom po Jadranu, ali se brzo vratila na Sveti Stefan
Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da iznenada prekine odmor u Crnoj Gori i zajedno sa svojim prijateljima iz Beča ode na krstarenje po Hrvatskom primorju. Ipak, tamo se nije dugo zadržala.

Nati je, po tvrdnjama njoj bliskih izvora, dosadilo da je paparaci progone po plažama na Svetom Stefanu i Bečićima, pa je odlučila da obiđe Jadran luksuznom jahtom i tako se odmori od pritiska medija. Nekoliko bliskih prijatelja popularne pevačice iznenadili su je njihovim dolaskom u Crnu Goru i nakon kraćeg ubeđivanja uspeli da je nagovore da s njima ode na krstarenje po Hrvatskom primorju.

Dobro obavešten izvor otkrio nam je detalje tajnog krstarenja novosadske barbike.
- Ispostavilo se da je Nataša ovu letnju sezonu maksimalno iskoristila. Nakon puta u Beč gde je stavila tačku na neprijatnosti koje je doživela u prethodnom periodu, Nataša je stekla nekoliko prijatelja s kojima je provela 15 dana na krstarenju dužinom cele jadranske obale - priča naš dobro obavešteni izvor koji je blizak pevačici. On objašnjava kako je Bekvalčeva provodila dane uživajući s prijateljima na luksuznoj jahti.

Ipak, posle samo nekoliko dana Nataša se vratila na crnogorsku obalu. Osim provoda na Svetom Stefanu i ostalim atraktivnim plažama, ipak je rešila malo i da radi, pa večeras nastupa na Cetinju.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.