Latest News

GOCA TRŽAN NIKAD MRŠAVIJA!




Goca Tržan se sa Filipina vratila tanja nego što je ikad u životu bila. Dobro, eto, otkako je na estradi. Kad se u zelenoj haljini pojavila na svadbi Seke Aleksić, nije bilo onoga ko nije prokomentarisao njenu novu liniju.
Muškarci su govorili da izgleda kao avion, a žene su je samo zagledale. Tek ćemo videti kako se provela u rijalitiju, ali sigurno je da joj je boravak na ostrvu prijao, barem što se kilaže tiče. Mada, Goca se nešto baš i ne oduševljava.
- Prilično sam smršala. Mislim oko deset kilograma, što je na moju visinu od 160 centimetara zaista mnogo. Doduše, imala sam dobru liniju i pre odlaska na Filipine. Tamo nismo imali mnogo da jedemo... U stvari, nismo imali ništa da jedemo, što se da primetiti. Mogu da kažem da sam bila na jednoj dugoj detoksikaciji - ispričala je Goca.
Ona se tokom trudnoće sa ćerkicom Lenom 2007. ugojila više od deset kilograma. Posle mnogobrojnih tretmana i treninga, uspela je da se dve godine kasnije vrati na staru liniju. Sada, nakon snimanja „Survajvera“, izgleda kao devojčica.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.