Latest News

JELENA KARLEUŠA DUGUJE 50.000 €



I kuku i lele! Jelena Karleuša moraće da vrati Saši Mirkoviću 50.000 evra!
Upravo sa toliko novca je njegova producentska kuća “Beoton” sponzorisala pevačicu i pomogla joj da održi svoj prvi solistički koncert u Beogradu 15. maja. Ona je za uzvrat trebalo da reklamira njihov dijetetski proizvod i promoviše ga na svojim nastupima. Ali JK nije ispunila obaveze definisane ugovorom. I sad je u grdnom problemu! Mirković je ljut i traži svoje pare nazad, do poslednjeg evrocenta, a pošto Karleuša nema toliko ušteđevine, najverovatnije će biti prinuđena da uđe u nove pozajmice kako bi izmirila dugove prema “Beotonu”.

- Ukoliko u roku od nekoliko dana ne snimi reklamu za jedan od proizvoda za mršavljenje, Jelena će morati da vrati najmanje dve trećine od 50.000 evra, koliko je dobila na konto sponzorstva. Ostatak će moći i na rate. Ona je umislila da je nedodirljiva zvezda i da će joj svi opraštati dugove. Jedino joj je važno da je pevala u Areni, a za svoje obaveze prema drugima uopšte ne mari. Tokom leta na koncertima u Crnoj Gori nijednom nije čak ni pomenula taj dijetetski proizvod, a po ugovoru je obavezna da ga reklamira - naglašava naš sagovornik blizak producentskoj kući.

I sam Mirković potvrdio nam je da mu Karleuša duguje pare i da nije ispoštovala ono što su se dogovorili.
- Ugovor je još na snazi, ali u narednih nekoliko dana stvari će biti jasnije. Jelena nije ispoštovala neke stavke ugovora u vezi sa koncertima koje je održala u prethodnom periodu i zbog toga je došlo do nesuglasica - kaže Jelenin sponzor.

Tragom ove priče pozvali smo i JK, ali odgovor nismo dobili od nje, već od njene PR službe:
- To je apsolutna neistina, a u prilog tome govori i činjenica da je Jelena snimila i televizijsku reklamu za proizvod čiji je ona zaštitno lice!
Hm, biće da je legla na rudu. Ali Mirković još nije zadovoljan. Sam je to rekao.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.