Latest News

SEKS U SURVAJVERU!


Seks u rijalitiju!
Nikola Rokvic i Bojana Barovic vodili su ljubav na Filipinima ni manje ni više nego pred kamerama, saznaje Kurir Stars od izvora bliskih produkciji “Survajvera”.
Folk pevac i bivša “modelsica” bacili su oko jedno na drugo cim su stigli u daleku zemlju, a kako su dani na pustom ostrvu odmicali, tako su se njih dvoje sve više zbližavali.
- Svi ucesnici “Survajvera” videli su da su oni u šemi iako su se u pocetku trudili da sakriju vezu. Me|utim, jedne noci su se iskrali malo dalje od kampa, u kojem su spavali ostali takmicari, i kada su našli skrovito mesto - pao je prvi seks! Golupcici nisu znali da je produkcija pokrila veci deo ostrva kamerama i da je njihov ljubavni cin zabeležen, što ce najverovatnije videti i gledaoci cim krene emitovanje na Prvoj televiziji - kaže dobro obavešteni izvor Kurira.

Još nije poznato da li ce producenti pustiti u etar sav materijal kojim raspolažu, ali ono što je sigurno jeste cinjenica da Bojanina i Nikolina ljubav preživljava i posle povratka u civilizaciju. Pobednik “VIP Survajvera”, o cemu je Kurir prvi pisao, i atraktivna manekenka bukvalno se ne razdvajaju otkad su se vratili u Srbiju.

Kad smo ih pozvali za komentar u vezi sa seksom na Filipinima, Bojana nam je kratko izjavila kako ne želi da komentariše ništa u vezi s tim, dok je Nikola ostao nedostupan.
Uostalom, šta on ima da prica. Pokazao se na delu kad je trebalo.


Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.