Latest News

Raka pretio Đusu da će da ga polomi!


Političar i jedan od učesnika „Farme“ Raka Radović je napravio skandal kada je posle bezazlene šale koja se pretvorila u žestoku svađu zapretio reperu Đusu da će ga prebiti!

Sve je počelo raspravom o matematičkom problemu, koliko devetki ima od nule do broja sto. „Veliki matematičar“ Raka je pogrešio, što je Đus jedva dočekao da počne da ga zafrkava, a onda ga je i oponašao kako se smeje. To je do te mere isprovociralo Raku da je čak i opsovao Đusa.
- Ma kosti ću, bre, sve da ti polomim, je l‘ znaš! – odbrusio je Raka, na šta je Đus osuo paljbu po političaru ne birajući reči. Novonastala situacija dovela je do novog, vanrednog sastanka na Đusovu inicijativu, na kojem je tražio da mu se razjasni šta je dozvoljeno, a šta ne. U jednom momentu, Raka je pokušao da se odbrani rečima da mu nije pominjao majku.
- Majku ti nisam pominjao. Ti i ja nismo isto godište, a ni istog nivoa inteligencije, tako da ti mene ne možeš da isprovociraš – rekao mu je Raka.
To nije bio jedini problem na imanju u Lisoviću jer su gladni i nezadovoljni farmeri napisali grafit iznad Firčijevog kreveta „Debeli, vrati hranu“. To je ovonedeljnog gazdu iznerviralo, pa je zapretio da će svi farmeri biti kažnjeni, te da će ovaj njegov mandat zapatiti kao „Firčijev post“, mada nje pominjao koje će mere primenjivati.
Bez sponzora juče na „Farmi“!
U toku jučerašnjeg dana gledaoci su primetili da u jednom trenutku na imanju u Lisoviću nije bilo vidljivih obeležja firmi koje se reklamiraju u ovom rijaliti programu. Čak ni sami farmeri nisu nosili izbrendiranu garderobu, što je podgrejalo sumnje da su se sponzori povukli sa „Farme!“ Međutim, kako „Alo!“ saznaje, reč je samo o zadatku koji je takmičarima dala zadruga, da kompletno isprazne i očiste prostor u kojem žive. Takođe, učesnici su u isto vreme oprali i svoju odeću, te zbog toga nisu nosili majice sa prepoznatljivim natpisima:
- Reč je samo o zadatku, nema govora o povlačenju prijatelja emisije i sponzora – izjavila nam je direktorka pres službe Televizije „Pink“ Tanja Vojtehovski

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.