Latest News

Katarina Radivojević zaludela Hrvate?

elenovela koja je oborila sve rekorde gledanosti u Hrvatskoj od danas će svakodnevno biti emitovana na TV B92 u 16.50.

Katarina Radivojević je zahvaljujući ulozi glavne junakinje, Lorene Levaj, postala miljenica hrvatske publike koja seriju smatra jednom od najboljih poslednjih godina. Za snimanje ove serije sagrađeno je posebno čitavo selo na površini od 40.000 m². Snimanje svake epizode koštalo je 220.000 kuna, a Katarina Radivojević zaradila je oko 100.000 evra. Ona je u seriji gradska devojka Lorena koju na selo dovode neobične sudbonosne okolnosti.

Radnja serije se naravno odvija oko nje, kojoj se život iz korena menja. Ona bi htela da proda porodično imanje i time zauvek zaboraviti na svoje seosko poreklo, ali sudbina joj priprema prilično uverljiv poziv na buđenje....Stari porodični posed postaće njen novi dom, a maleno selo i njegovi stanovnici čitav njen svet.

Zahvaljujući njenoj sklonosti nesporazumima i sitnim nespretnostima boravak će joj se u ovom selu nenadano produžiti. Jedan koban dan biće dovoljan da se Lorena zameri osobi kojoj se nikako nije smela zameriti... Nećemo vam otkriti nastavak, a kako se naša Zone snašla kao Lorena brzo ćemo videti.

Jedno je sigurno, Katarina je osvojila naše susede koji je često nazivaju dvojnicom njihove slavne, tragično poginule glumice Ene Begović.
Glavne uloge u seriji tumače Janko Popović Volarić, Amar Bukvić, Marija Borić i Biserka Ipša, a serija je pojačana i ulogama Nikoline Pišek, Mire Furlan i Enes Vejzović.



Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.