Latest News

KATARINA VUČETIĆ: Želim da se udam...

Nisam htela da se pojavljujemo zajedno dok oboje ne budemo sigurni u svoja osećanja. Alen je najšarmantniji i najpametniji čovek koga sam upoznala. Imati uspešnu osobu pored sebe je velika stvar, ali može biti i teret

Manekenka i bivša učesnica ekstremnog rijalitija „Survajver" Katarina Vučetić, koja je odnedavno u ljubavnoj vezi sa biznismenom i bivšim poslanikom Demokratske stranke Alenom Selimovićem, kaže da je put u Rusiju samo doprineo da se uveri da je Alen prava prilika za nju. U ekskluzivnom intervjuu  atraktivna manekenka otkriva da će rado postati gospođa Selimović ukoliko je bivši narodni poslanik zaprosi.
- Alen je najšarmantniji i najpametniji čovek koga sam upoznala. Iako je još rano da se priča o braku, istina je da takvog čoveka želim pored sebe za ceo život. A ako do toga dođe, kao što sam uostalom već na Filipinima rekla, možda postanem majka troje dece, jer ja sam žena za sva vremena.
Kada je započela ljubavna priča između tebe i Alena?
- Nas dvoje se poznajemo već duže vreme, ali nisam htela da se pojavljujemo zajedno dok na neki način oboje ne budemo sigurni u svoja osećanja. Nakon povrataka sa Filipina obostrane emocije su proradile i to je bilo dovoljno da započnemo vezu, mada sam i pre toga bila sigurna mu se mnogo sviđam. Sačekala sam da se cela gungula oko rijalitija završi kako bih se prepustila osećanjima, a zajednički put u Rusiju i praznici su samo potvrdili da sam bila u pravu.
Da li si u Rusiju otišla kako bi se uverila da je Alen prava prilika za tebe?
- Na neki način da. Pošto smo preokupirani poslovnim obavezama, ovo je bila idealna prilika da se posvetimo jedno drugom daleko od očiju javnosti. Prvi put sam posetila Rusiju i nisam stigla sve da vidim i obiđem, ali Alen me je uprkos hladnom vremenu proveo kroz najlepše delove Moskve. Budući da smo tamo proslavili božićne praznike, nisam imala osećaj da smo tako daleko, jer su običaji identični kao kod nas. Alen mi je pričinio jedan neverovatan doživljaj koji ću dugo pamtiti.
U jednom trenutku na proglašenju pobednika „Survajvera" ti je pozlilo. Koliko ima istine u tome da si to inscenirala?
- Toga dana ništa nisam jela i zbog toga mi je pozlilo. U jednom trenutku smo od produkcije čuli da će biti još neko iznenađenje, a tih stvari mi je već bilo preko glave. Sam taj čin finala, vrućina od reflektora i stres su učinili svoje, samo sam klonula i Andrej me je pridržao, inače bih sigurno pala na pod. Uverena sam da niko nije pomislio da sam to inscenirala, ali uvek će biti zlonamernih glasina.
Koji je to trenutak na Selimovića ostavio poseban pečat?
- Iako me je dobro poznavao pre takmičenja, kada je odgledao ceo serijal rekao mi je da je fasciniran mojom borbenošću i time što sam na pravi način pokazala šta znači biti čovek i takmičar. Iako me je primetio pre dve godine, mislim da sam pravi utisak na njega ostavila kada me je video u „Survajveru" bez šminke, prljavu, raščupanu, ali doslednu i iskrenu.
Ipak, bivše devojke tvog dečka su između ostalih bile Nives Celzijus, Sani Armani, Branka Nevistić i mnoge druge pevačice, starlete i manekenke. Koliko ti to smeta?
- Nisam sigurna koliko ima istine u tome. Nisam od onih devojaka koje kopaju po prošlosti svog dečka ne bi li saznale listing njegovih bivših, ali Alen spada u grupu muškaraca koji je lep i izuzetno pametan i šarmantan čovek. Neka ga povezuju sa kim hoće, meni to ne smeta i ne bih da ulazim u to.
Da li spadaš u onu grupu manekenki koja voli političare, tajkune i kontroverzne biznismene?
- Svaki uspešan muškarac pored sebe želi lepu ženu. Manekenke važe za lepe žene, ali su i vrlo inteligentne. Kada se spoji lepo i korisno, onda je to pun pogodak. Danas imati uspešnu osobu pored sebe je velika stvar, ali može biti i teret.
Čime ste jedno drugo iznenadili za novogodišnje praznike?
- Pored puta u Rusiju, bilo je tu nekoliko poklončića i iznenađenja koje ne bih da otkrivam, jer neki deo naše veze i intime želimo da sačuvamo koliko je to moguće samo za nas dvoje. Inače, mi nismo osobe koje vole da se eksponiraju.
Kakvi su ti sada planovi i koliko će ti dečko pomoći u ostvarenju tvojih ambicija?
- Njegova podrška mi je najvažnija! Uskoro otvaram butik ženskih tašni u Čumiću, a pregovaraću i oko angažmana na Prvoj srpskoj televiziji.Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.