Latest News

Voditeljka ’Farme’ se smuvala sa bivšim dečkom Jelene Stožinić Zvezde

Voditeljka TV Pinka i rijalitija ’Farma’ Aleksandra Jeftanović (35) odnedavno je u ljubavi sa bivšim dečkom farmerke Jelene Stožinić, ali mladoj manekenki to izgleda ne smeta.

Aleksandra je započela vezu sa beogradskim biznismenom Aleksandrom Sašom Švrakom, a novopečeni par se gotovo uopšte ne razdvaja.

’Aleksandar i Jelena su neposredno pred njen ulazak u rijaliti raskinuli budući da se on nije slagao sa njenom odlukom da se pojavi na 'Farmi'. Ubrzo zatim, preko zajedničkih prijatelja upoznao je Aleksandru i sa njom započeo druženje, koje je pre mesec dana preraslo u vezu! Njih dvoje su bukvalno svaki dan zajedno i on je najveći krivac što Aleksandra u poslednje vreme sija od zadovoljstva! Oni su svoju vezu u početku skrivali, međutim sada su počeli da izlaze zajedno po poznatim prestoničkim restoranima i klubovima. Saša je iz jako dobre porodice i ima privatnu firmu koja se bavi asfaltiranjem. Koliko znam, njih dvoje je trebalo da otputuju na kraći odmor u Španiju’ rekao je izvor za ’Press’.

Pošto Jeftanovićka nije bila dostupna za medije, istupila je Stožinićka i potvrdila da se njen bivši dečko viđa sa voditeljkom ’Farme’.

’Naša veza se završila neposredno pre mog ulaska u rijaliti. Čula sam da je u vezi sa Aleksandrom, ali to me ne dotiče, ja im želim sve najbolje. Bilo je lepo dok je trajalo, a sada može da me zameni sa bilo kojom jer mi to nije važno’ kaže Stožinićka, i dodaje da se po izlasku sa ’Farme’ čula sa Aleksandrom ali vezu nisu obnovili pa je svako krenuo svojim putem.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.