Latest News

GAGI: Cecin sin poljubio moju ćerku!

Gagi Đogani otkrio je na „Farmi" da je njegova ćerka Luna (14) zaljubljena u Veljka Ražnatovića (14), sina folk dive Cece Ražnatović!
s
Gagi Đogani
Otkrio ćerkinu tajnu... Gagi Đogani
Denser je otvorio dušu cimeru Vladi Stanojeviću - rekao je da se njegova naslednica čak i poljubila sa sinom najveće srpske estradne zvezde.
- Moja mala Luna se zaljubila - ne znam da li smem da kažem - u Cecinog Veljka! Kad se jedno veče vratila sa neke žurke, pitao sam je šta se desilo, a ona mi je odgovorila: „Veljko me poljubio". Nas dvoje imamo otvoren odnos, o svemu možemo da razgovaramo - rekao je Gagi i dodao da je nakon razvoda od Anabele dozvolio bivšoj dragoj da izvodi pesme „Fanki džija" samo dok grupa ne objavi album sa novom pevačicom.
Veljko Ražnatović i Luna 
Đogani
Prva ljubav... Veljko i Luna
Anabela je iznenađena što je njen bivši suprug otkrio tajnu njihove ćerke.
- Jao, Luna će ubiti Gagija - kroz osmeh kaže Anabela, i dodaje:
- Luna se sa Cecinom decom - Veljkom i Anastasijom druži od svoje šeste godine. Veljko je njena dečja simpatija, koja traje već godinama. Znate kako, ta dečja ljubav plane, pa se izgubi, pa se opet javi.
Na pitanje da li bi volela da joj Ceca bude prija, Anabela je odgovorila:
- Još je rano da pričam o tome. Luna i Veljko su još uvek deca!
b
Đus, Farma 2010
Đus iznervirao Zoricu
U subotu su se na „Farmu" uselili folkerka Mina Kostić, reper Đus i balerina Dragana Milošević. Milena i Nemanja trudili su se da ne pokazuju razočaranje što je njihova nova cimerka pevačeva bivša devojka Dragana. Mina nije bila zadovoljna dočekom farmera, a Đus je nekoliko sati po ulasku uspeo da iznervira Zoricu Brunclik, šaleći se sa njenom malteškom pudlom.
- Mudonjo, gde si? Ima li šta ovde da se opali? Ako nema, biće, biće... - rekao je Đus Zoričinom ljubimcu.
Brunclikova je ostavila pletivo, okrenula se i poručila reperu:
- Molim vas da mu se tako ne obraćate!
- Ništa vas ne razumem - koji mi, vi, avioni, kamioni...?
Zorici je pao mrak na oči kad je reper otvorio rajsferšlus trenerke i Zorici pokazao majicu sa natpisom: „Ćuti dok te karam". Uvređena pevačica potom se požalila farmerima na Đusovo ponašanje.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.