Latest News

Seka se udaje u rijalitiju!

Producenti „Moje desne ruke" nagovaraju folk zvezdu da venčanje sa kik-bokserom Veljkom Piljikićem emituje u svom rijalitiju
s
Seka Aleksić
Seka Aleksić emitovaće venčanje sa kik-bokserom Veljkom Piljikićem u svom rijaliti-šouu „Moja desna ruka"! Kako Press saznaje, producenti pokušavaju da nagovore folk zvezdu da svoju svadbu u Egiptu prikaže obožavaocima i gledaocima TV Foksa, na kome se emituje Sekin šou.
Seka Aleksić, Veljko 
Piljikić
- Seka i Veljko često pomeraju datum venčanja jer producenti njenog rijalitija pokušavaju da je ubede da svadbenu ceremoniju, koja će se održati u Šarm el Šeiku, snimi i prikaže u „Desnoj ruci" - navodi sagovornik Pressa blizak Aleksićevoj, i dodaje da popularna pevačica još nije prihvatila, ali nije ni odbila ponudu producenata.
- Seka želi da njeno venčanje bude intimno i da njemu prisustvuju samo rodbina i najbliži prijatelji. S druge strane, kao veliki profesionalac ona shvata da bi emitovanjem svadbe u rijalitiju obradovala svoje obožavaoce i bila prva zvezda u Srbiji koja bi na takav način prikazala sopstvenu svadbu. Gledaocima bi i te kako bilo zanimljivo da vide kako se Seka priprema za najvažniji dan u životu, kako isprobava venčanice i frizure, dekoriše plažu u luksuznom hotelu „For sizn", na kojoj će se održati venčanje i, naposletku, kako izgleda sama proslava i ko se iz srpskog džet-seta pojavio na svadbi decenije. Seka je razgovarala sa Veljkom na tu temu i zasad nisu doneli odluku - zaključuje sagovornik .
U kratkoj izjaviAleksićeva nije želela da komentariše naša saznanja da će svadbu prikazati u svom rijalitiju.
- To su poslovne tajne i, prema ugovoru, ne mogu da otkrivam detalje u vezi sa rijalitijem. Veljko i ja držimo u tajnosti datum venčanja, jer će to za nas biti poseban dan - bila je kratka Seka.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.