Latest News

Vladu ostavila devojka zbog „Farme"!


Vladimira Stanojevića, voditelja emisije „Siti" i učesnika rijalitija "Farma", ostavila je devojka Nina Božić! Kako Press saznaje, Vlada i Nina su se rastali samo nekoliko dana pre njegovog odlaska na Pinkovo seosko imanje!
Vlada sa bivšom devojkom Ninom Božić
Pukla tikva... Vlada sa bivšom devojkom Ninom Božić
Kao glavni razlog za raskid navodi se to što je Nina bila protiv Vladinog ulaska na „Farmu", jer se plašila njegovog susreta sa bivšom devojkom Milenom Ćeranić!
Vlada sve prisniji sa misicom Mirjanom, Farma 2010
NOVA LJUBAV... Vlada sve prisniji sa misicom Mirjanom
- Vlada i Nina bili su u vezi nekoliko meseci i među njima nikada nije bilo razmirice. Ali, kada su čelnici Pinka saopštili Vladi da će biti takmičar u rijalitiju, došlo je do problema u vezi. Nina mu je poručila da može da zaboravi na nju ako uđe na „Farmu"! Stvar se dodatno iskomplikovala kada je saznala da će njen dečko spavati u istoj sobi sa bivšom devojkom Milenom Ćeranić! Dugo su razgovarali i odlučili da pre njegovog ulaska na „Farmu" raskinu, što je Vladi veoma teško palo! Atraktivni voditelj je samo sat vremena pre ulaska u rijaliti na svom profilu na „Fejsbuku" ostavio poruku „Čekaj me" - kaže izvor Pressa blizak ovom paru.
Da je Vlada brzo preboleo Ninu, dokazuje i njegovo flertovanje na imanju sa  Mirjanom Božović! Kako bi rasplamsali strasti između njih, producenti su Vladi i Miri dali zadatak da oslikaju tor za ovce, na kome je misica nacrtala veliko srce sa krilima. Dok su radili, Vlada je prokomentarisao da je Dejan, koji je zaljubljen u Mirjanu, ljubomoran na njega! Uveče je Mira zamolila Vladu da je izmasira, na šta joj je on poručio da je privilegovana jer to inače ne radi.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.