Latest News

Apple Crumble



Jednostavno i brzo, a ukusno!
Dobila sam recept od svekrve, Irkinje, i stalno ga pravim.
Sastojci za 4 porcije
4 velike zelene jabuke
šećer
cimet
120 g šećera
120 g putera
240 g brašna
Priprema
Jabuke oljuštiti, iseći na šnite i kratko prokuvati sa šećerom i cimetom.
Dobro ih iscediti i poslagati u okruglu vatrostalnu činiju i ostaviti da se ohlade.
Puter izmrviti u brašno i šećer, ne da se dobije testo nego da izgleda kao mrvice.
Posuti preko jabuka i dobro pritisnuti prstima.
Peći 30 minuta na 200°C.
Služiti toplo.
Prijatno.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.