Latest News

Argentinski ćevap






Sastojci za 4 porcije
500 g mlevenog mesa
500 g krompira
1 celo jaje
3 žumanceta
4 čena belog luka
1 glavica crnog luka
so
biber
vegeta
peršunov list
soda bikarbona (na vrh noža)
Priprema
Sitno izrendati beli i crveni luk, a obareni krompir izrendati na najkrupnije rende. Sve sastojke izmešati i smesu ostaviti da odstoji od 15 do 20 min. Umutiti sneg od 3 belanceta, uvaljati ćevape u belance, pa u prezle i peći na umerenoj vatri.

Preliv: promešati 200 ml pavlake, 200 g majoneza, sok od 1/2 limuna, 4 čena belog luka i peršunov list.



Kuhinjasrpska
Vreme pripreme: 30 minuta
Težina pripreme: jednostavno

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.