Latest News

Karlo se bori za mene




Mislim da Karlo više ne zna šta radi u kući „Velikog brata”. Teško mu je, živi dan za danom i samo čeka trenutak kada će da izađe. Sigurno se pita s kim to živi - počinje priču izbačena ukućanka i Karlova devojka Violeta Raleva Viki. Karlo je ovih dana mnogo nervozan i skoro se sa svima svađa. Niko od stanara mu ne prija, ali je on, kako ističe Viki, odlučio da se bori.

- Pa zašto da napusti kuću? Zašto da se preda. Nije on tako slab, zar bi trebalo neko ko je slabija ličnost od njega da izdrži do kraja. Ja sam i Karlu i Kiki rekla da sam se toliko trudila i borila za njih i da oni sada moraju da se bore za mene tako što će ostati u kući - priča Viki koja smatra da se Karlo odvojio od određenih osoba zato što je video kakve su one.





- Nije lako kada se vratiš u kuću. Ne smeš da otkrivaš informacije iz spoljnog sveta, a znaš ko šta misli i kako se ponaša. Stanari znaju šta su rekli za Karla i on jednostavno ne može sa svima da bude okej. Nije glumac, nije fejker, ne ume da izigrava da ih sve voli. Postoje ljudi koji umeju da glume, ali Karlo gleda pravdu i smatram da je potpuno u pravu - ističe Viki.
Karlo se u poslednje vreme žestoko svađao sa Tanjom, potkačio sa Kiki, Manuel je nekoliko puta hteo da ga bije, sa Arsom i Radašinom ne komunicira, sa Jovanom se sve češće svađa, dok jedini normalan kontakt ima s Đoletom i Danicom, ako izuzmemo Dragicu koju neprestano zavitlava. Često se osamljuje, šeta sam po dvorištu, razmišlja naglas i primećuje se da mu društvo u kući nikako ne prija.

Karlo se bori za mene
- Kada je svađa sa Tanjom u pitanju, ona je pričala loše stvari o njemu, on to zna, a i ona, i zato su se posvađali. Tanja mnogo laže i loša je osoba, nervira me što sada ukućane okreće protiv mene, Karla, a ja iz spoljnog sveta na to ne mogu da utičem. Kada se zamerio Kiki za Manuela, to je bila šala. Oni se nisu posvađali. Kiki poštuje Karla i kada izađe poštovaće ga još više, videće koliko je on svoj i koliko je bio u pravu. Mislim da Kiki izbegava Karla zbog nekih drugih priča koje bi mogle da se pokrenu, da ne ispadne da se muva sa drugom bliznakinjom i slično. Jovana je, kao Karlo, impulsivna osoba i zato njih dvoje ne mogu da se slože. Ipak, mislim da će dobro funkcionisati kada izađu. To što se Karlo združio sa Dragicom, to je super, iskreno, da njih dvoje nisu u kući, šou ne bi bio zanimljiv. Oni uvek prave neke zvrčke - zaključuje Viki i nastavlja o odnosu Manuela i Karla.
- Pa neka Manuel prebije Karla, ako može. Vidite kako Karlo provocira Manuela da nastane svađa, možda on to namerno radi da bi Manuel napustio kuću. Manuel je zaista dobar čovek, ali razmišlja kao dete. Pa Danica i Jovana su njegovih godina, a duplo su zrelije od njega - priča Viki koja smatra da Karlo greši samo zato što se posvađao sa Vladimirom jer ističe da u tim momentima nikako nije bio u pravu.

Prsten kada izađe Karlo
Viki je imala priliku da Karlu pokaže nove tetovaže koje je uradila po izlasku iz kuće, zbog velike ljubavi.
- Šokirao se, nije mogao da veruje. Stavio je ruke na glavu, kleknuo je, potekle su mu suze. Pokazala sam mu prst, kao prsten, i on je prokomentarisao da ćemo sve, samo da izađe - priča Viki.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.