Latest News

Otkrivamo: Pobeđuje neko od njih troje!


Najviše glasova publike u rijaliti-šouu „Farma" imaju Milan Topalović, Igor Lazić i Dragica Radosavljević. U trci za osvajanje 100.000 evra je i misica Sandra Obradović
Milan Topalović Topalko, dojučerašnji anonimni pevač iz Nove Varoši, glavni je favorit publike za pobedu u rijaliti-šouu „Farma"! Kako tvrdi izvor blizak produkciji, Topalka po broju glasova publike u stopu prate muzičar Igor Lazić i folk pevačica Dragica Radosavljević Cakana. Iznenađujuće, na četvrtom mestu omiljenih farmera je misica Sandra Obradović!
- Tri nedelje pred finale „Farme" najveću šansu za pobedu imaju Topalko, Nigor i Cakana, a iznenađujuće je da se na četvrtom mestu po broju glasova publike nalazi Sandra, koja je u prve dve nedelje takmičenja bila pred izbacivanje iz šoua! Iako su verbalni sukobi obarali sve rekorde gledanosti, očigledno je da publika za pobednika bira staložene i odmerene takmičare. Tako su glavni favoriti za pobedu oni koji su se najmanje svađali i psovali, a najviše radili - navodi sagovornik Pressa.
S obzirom na to da je Topalko najvredniji farmer od početka takmičenja, nije čudo što je apsolutni favorit i što već dva i po meseca ima ubedljivo najveću podršku gledalaca. On je zadržao publiku koja je za njega glasala dok se takmičio u serijalu „Zvezde Granda", kada je u finalu osvojio čak 204.515 glasova. Na „Farmi" mu za vratom diše kolega Nigor.
- Nigor treba da bude primer svim takmičarima - on je bez trunke sujete, zlobe i vulgarnosti zadobio poverenje velikog broja fanova. Tome su doprineli njegov neverovatan talenat za glumu, slikarstvo i imitaciju. Cakana je od samog početka favoritkinja, iako je u jednom momentu izgubila dosta glasača zbog pripadnosti omraženom kuhinjskom klanu. Cakana je oličenje prave srpske domaćice, što publika očigledno veoma ceni - zaključuje sagovornik .
Finale „Farme" planirano je za 23. decembar.
Sale sa šerpom na glavi
Marina, iznervirana što ju je Toma izabrao za slugu, odlučila je da apsolutno ništa ne radi. Farmerima je juče poručila da ne želi da od nje „prave budalu koja samo radi". Takmičari su se uveče zabavljali uz novu igru, čiji je cilj da nateraju jedni druge na smeh. Ovom prilikom neki su primenili drastične „metode zasmejavanja". Najekstremniji je bio Sale koji je, pokušavajući da nasmeje Nigora, na glavu stavio šerpu i poklopcem udarao po njoj.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.