Latest News

Za doček Nove godine potrebno od 2.000 do 20.000 dinara



Beograđani i gosti prestonice i ove godne imaju težak zadatak - da odaberu pravo mesto za doček Nove godine, jer je ponuda u beogradskim restoranima, klubovima i kafanama, kao i uvek, raznovrsna, a cene se kreću od 2.000 do 20.000 dinara
Kada prazična atmosfera zahvati grad i u decembru zasijaju okićene ulice, neizbežno pitanje u skoro svakom razgovoru je "gde ćeš za Novu godinu?".
Mnogi će se, privučeni raznovrsnom ponudom ugostitelja u Beogradu odlučiti da za doček "najluđe" noći dođu u prestonicu, dok Beograđani, u zavisnosti od interesovanja, ukusa, ali i "dubine džepa" imaju zadatak da pronađu mesto za najbolji provod.
Ljubitelji boemske atmosfere i starogradske muzike, koji se odluče da Novu godinu dočekaju u Skadarliji, zabavu mogu potražiti u restoranu "Tri šešira", a za 6.000 dinara, uz večeru i dezert, dočekaće ih i aperitiv dobrodišlice, kuvano vino i rakija, koji se uz logorsku vatru tradicionalno služe ispred te kafane.
Restoran "Kovač", za nešto veću cenu od 8.000, odnosno 9.000 dinara, u zavisnosti od toga da li se gosti odluče za malu ili veliku salu, nudi neograničenu konzumaciju hrane i pića, a posetioce će zabavljati dva benda. Tačno u ponoć, gosti će nazdraviti šampanjcem, a potom će moći da uživaju i u zvucima trubača.
Ljubitelji ribljih specijaliteta i akustične muzike provod u novogodišnjoj noći mogu da potraže u zemunskom restoranu "Šaran", koji za 6.200 dinara nudi riblji, kao i mesni meni, dok konzumacija pića nije uključena u cenu.
Za mlade, ali i oni koji žele da 2010. godinu dočekaju u nešto "življoj" atmosferi, klub "Mr Stefan Braun" nudi zabavu uz bend koji će svirati strani i domaći rok, muziku 80-ih, dizel i haus. Cena za muškarce je 70 evra, a za lepši pol 50 evra.
Ljubitelji klupskih dočeka Nove godine, za zabavu u "Bitef art kafeu" uz Loko bend, treba da izdvoje 70, odnosno 50 evra, ukoliko misle da im te noći nije potrebna stolica. U tu cenu uračunato je svo piće, osim nekih vrsta viskija, konjaka i šampanjca.
Ukoliko se odlučite da Novu godinu dočekate u nekom od beogradskih hotela u centru grada, provod možete da potražite i u restoran-hotelu "Slavija". Goste će u dva zasebna prostora zabavljati i dva različita benda uz najnovije hitove domaće pop i narodne muzike, ali i uz evergrin, domaći i strani pop. U cenu od 55 eura uključena je "novogodišnja večera", kao i aperititiv, sokovi, voda, vino, pivo...
Doček Nove godine za neke će biti prilika da na Beogradskom sajmu uživaju uz hitove folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, koja će u "najluđoj noći" publiku zabavljati uz Zvezde granda. Cena se kreće od 2.000 dinara, koliko košta standardna ulaznica u promotivnom periodu, do 20.000 dinara, koliko treba izdvojiti za "zlatni VIP". Sva domaća i strana pića služiće se po ceni od 100 - 150 dinara.
Splavovi su nezaobilazna atrakcija za mnoge koji dođu u Beograd, a žele da u Novu godinu uđu upravo na vodi.
Klub na vodi "H2O" nudi doček uz "Amadeus bend" po ceni od 50 evra za devojke, odnosno 55 evra za jači pol, dok splav "Blejvoč" za 35 evra po osobi nudi "ol inkluziv tretman", odnosno neograničenu konzumaciju domaćih i stranih pića.
Ipak, za nezaboravan doček Nove godine, nije neophodno ni mnogo para, ni posebna odeća. Uz čašu pića i dobro raspoloženje u društvu najdražih osoba možete se nezaboravno provesti i dugo pamtiti najluđu noć i u "kućnoj atmosferi".

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.