Latest News

Sve ljubavi srpskih rijalitija


Tokom šest godina rijaliti-programa u Srbiji, dogodilo nekoliko ljubavnih veza, pa čak i jedan brak, ali su gledaoci ostali uskraćeni za eksplicitne scene seksa
Sve ljubavi srpskih rijalitija
Od momenta kada su gledaoci u Srbiji sa nevericom uživo gledali prvi flert u premijernom „Velikom bratu" pa do danas mnogo toga se promenilo.
Sada se više ne prepričava ko se kome sviđa i ko se u koga zaljubio, već ko je sa kim imao seks.
U Ekvadoru seks svako veče
Prvi seks pred kamerama od početka emitovanja „Velikog brata" u svetu, gde se baš sve videlo, desio se u Mađarskoj, i to posle samo nedelju dana, kada je dvoje učesnika vodilo ljubav ispred kuće. U hrvatskom VB eksplicitne scene seksa priredili su Ivan i Rina. Seks se desio u kadi, uz alkohol, sa sve toplom kupkom. U južnoafričkom „Bratu" led je probio Gaetano, učesnik iz Ugande, koji je imao energičan seks ispod posteljine sa Južnoafrikankom. U Ekvadoru je bilo seksualnog odnosa skoro svake večeri. U portugalskom serijalu desila su se dva venčanja pred kamerama. U Belgiji je u prvom serijalu dominirala Beti Sisa, mesareva žena, koja bi svakog jutra pokazala ogromne grudi, a njen muž je taj nadimak iskoristio za kobasicu koju je prodavao mušterijama. U Danskoj je jedna žena zatrudnela kada je njen partner odbacio kondome jer su bili „isuviše mali". U Italiji je biseksualka bila istovremeno zaljubljena u muškarca i ženu.
Srpske rijaliti-emisije spojile su mnoge učesnike. Publika se nagledala svačega, od nežnih pogleda, maženja, poljubaca u tuš-kabini, pa do vođenja ljubavi u bazenu. Od svih onih koji su svog partnera našli uživo pred kamerama, većina više nije u ljubavi, ali ima i retkih koji su još zajedno, čak i u braku.   
Karlo Zagorac i Violeta Raleva
Ljubav između beogradskog frizera Karla Zagorca i Makedonke Violete Raleve buknula je na prvi pogled, a možda se i ova, po mnogima najstrastvenija romansa u svim dosadašnjim rijalitima, završi brakom. Njih dvoje su postali prisni još na samom početku ovogodišnjeg „Velikog brata". Romansu je nakratko prekinulo Karlovo izbacivanje, ali je zato njegov iznenadni povratak doveo strasti do vrhunca. Oboje su izjavljivali kako ne mogu više da izdrže bez seksa. Seks se, po svemu sudeći, i desio, ali su uspeli da se zakamufliraju ispod pokrivača. Njihova veza, ako je verovati planovima o venčanju, nastaviće se i po završetku serijala.
Sandra Obradović i Marko Đurovski
Misica Sandra Obradović i pevač Marko Đurovski već neko vreme se na „Farmi" ponašaju kao ljubavni par. Sve je počelo kada je on dobio zadatak da je osvoji, što mu je vrlo brzo i uspelo. Od tada ne prestaju da razmenjuju nežnosti, ljube se, a vrhunac je bio kada su se povaljali na senu u štali, a šta su zaista radili još nije poznato jer su kameru prekrili jaknom. I dok je Sandra izgleda luda za Markom, on ne gaji podjednake emocije prema njoj. Videćemo da li će se obistiniti tvrdnje Sandrinog oca, koji smatra da Marko Đurovski njegovu ćerku koristi za promociju i skupljanje glasova.
Sava i Irina Radović
Sava Radović, nekadašnji učesnik prvog serijala „Veliki brat", uneo je pravu pometnju među ženama kada je ušao u kuću. Prva koja je poklekla pred Savom, koji je već u nemačkoj verziji „Velikog brata" pokazao zavodničke sposobnosti, bila je Dragana Vranješ iz Prijedora, s kojom se i poljubio. Međutim, Sava je ljubav svog života pronašao po izbacivanju iz kuće, kada ga je u emisiji „Veliki brat, veliki mozak" ugostila voditeljka Irina Vukotić, za koju tada nije ni slutio da će mu postati žena.
Ena Popov i Marko Miljković
Novosađanka Ena Popov i Marko Miljković bili su prvi ljubavni par u premijernom „Velikom bratu" emitovanom u Srbiji. Vezu su nastavili i po izlasku iz kuće, a otpočeli su i zajedničku karijeru kao voditelji emisije „Zvezde Granda". Međutim, posle nekoliko meseci zabavljanja ovaj par je raskinuo. Nezvanično se moglo čuti da Ena, koja ima velike ambicije u pevačkoj karijeri, nije mogla da toleriše Markovo nezrelo ponašanje.
Od seksa viđeno samo Radašinovo onanisanje
I posle šest godina od emitovanja rijalitija u Srbiji, od očekivanih eksplicitnih scena seksa publika je do sada mogla da vidi jedino Radišinovo onanisanje u WC-u kuće „Velikog brata", što je zbog emitovanja u terminu pre ponoći čak izazvalo reakciju RRA.
Svi ostali koji su se odlučili na to vrlo vešto su od publike sakrili šta su radili i ostavili je u dilemi da li je seksa bilo ili nije. Producenti to ni u jednom slučaju niti potvrđuju niti demantuju, što se pokazalo kao odlična politika jer intrigira publiku.
Karlo i Violeta danima su planirali kako da izvedu ljubavni čin. Jedna od opcija bila je i ispovedaonica, ali su to na kraju uradili ispod pokrivača. Iako se očekivalo da će oni biti prvi koji će Srbiju počastiti toliko očekivanim seksom pred kamerama, prvi su to uradili Jovana Pavlović i Đorđe Đurđević. Kamere su pred zoru zabeležile trenutak u kome je Jovana strgla jorgan sa sebe, a jasno se videlo da je bez gaćica.
Pričalo se i da je u emisiji „Survajver" bilo seksa, i to između Nemanje Pavlova iz Valjeva i Maje Lazarević iz Beograda. Za razliku od seksa, učesnici rijalitija nemaju problem s tim da cela nacija gleda njihovo međusobno pipkanje. Tako će ostati upamćeno kako je Dragan Marinković Maca sve vreme boravka u kući „Velikog brata" drpao misicu Tijanu Stajšić.
Katarina Ostojić i Skaj Vikler
Emocije između pevačice Katarine Ostojić Kaje i hiphopera Skaj Viklera proradile su tokom boravka u kući „Velikog brata" u drugom serijalu za poznate. Sve je počelo kada su se poljubili sakriveni ispod gomile jastuka na kauču u dnevnoj sobi. Međutim, iste večeri pijani Skaj pričao je loše o Kaji iza njenih leđa. Kada je izašla iz kuće i saznala za to, izjavila je da više u životu ne želi da ga vidi. Ipak, pomirenje je palo na njenoj žurki, gde se Skaj iskupio donevši joj tortu na kojoj je pisalo „Izvini". Veza je trajala nekoliko meseci, a onda su raskinuli „zbog nepremostivih razlika".
Danica Kordić i Vladimir Arsić
Ljubav cveta i između još dvoje ukućana aktuelnog „Velikog brata" - Danice Kordić, studentkinje iz Inđije, i Vladimira Arsića Arse, taksiste i di-džeja iz Užica. Njih dvoje su pre nekoliko dana uspeli da zagreju atmosferu u kući, i to scenom u bazenu, gde su se ispod pokrivača ljubili, a izgleda da je bilo i seksa. Danica i Arsa od početka gaje simpatije jedno prema drugom. Tako je Arsa teško podneo njeno prvo izbacivanje iz kuće, a nije čak krio ni suze. Ipak, iako oni tvrde da im je odnos prijateljski, a emocije im variraju, pa im od bliskosti i poljubaca malo treba da se posvađaju, budućnost ove veze je neizvesna.
Ognjen Ivanović i Danijela Vranješ
Iako je tokom emitovanja prvog „VIP Velikog brata" najveću pažnju privlačio odnos između atraktivnog fotomodela Ognjena Ivanovića i pevačice Goge Sekulić, posle izlaska iz kuće beogradski maneken se smuvao s glumicom Danijelom Vranješ. Ipak, njihova ljubav je trajala kratko, a samo oni znaju da li je razlog tome to što je Ognjen imao trogodišnji poslovni aranžman kao stjuart u Dubaiju ili je u pitanju nešto drugo.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.