Latest News

Kreću dobre stare šoping ture

Kreću dobre stare šoping ture

Turističke agencije su se već dobro pripremile za predstojeću viznu liberalizaciju i veće interesovanje građana za putovanja i jeftin pazar u inostranstvu. Tako su uveliko u njihovoj ponudi šoping ture za tradicionalno interesantne destinacije za kupovinu, kao što su Trst i Solun, a u već dobro poznati mađarski šoping centar Segedin moguće je otići u jednodnevnu kupovinu uz aranžman od 20 evra. 

Veliki broj građana će ovde pronaći svoju računicu, jer su mnoge cene kod naših suseda niže, pa bi ovakve ture trebalo da od 19. decembra postanu pravi hit.
Kako kažu u turističkim agencijama, interesovanje je već prilično dobro, ali se tek narednih dana očekuje prava navala. Tako „Lui travel“ ima ponudu za šoping turu do Soluna.
- Obilazi se tržni centar „Kosmos“. Interesovanje je dobro, a bitno je imati crveni pasoš - kažu u ovoj beogradskoj agenciji.
Kada je ova tura u pitanju u cenu od 128 evra, uračunat je i boravak u hotelu, a ono što će putnici dodatno morati da plate su individualni troškovi, fakultativni izleti i troškovi osiguranja.
Turistička agencija „Bosfor“ nudi mogućnost obilaska nekadašnje meke kupoholičara - Trsta, a trajanje ove ture je četiri dana. Predviđen je odlazak poznatog šoping centra „Torri d’Europa“, a zatim odlazak u centar grada. Zaljubljenici u kupovinu će u okviru ove ture moći da obiđu i Bolonju.
Ovaj obilazak košta 80 evra, a u cenu nije uračunat boravak u hotelu.
Ista agencija u ponudi ima i šoping ture za Istanbul do kojeg će se od 19. decembra lakše dolaziti jer nisu potrebne vize za Bugarsku i Grčku. Ovaj aranžman takođe traje četiri dana, tokom kojih je moguće ići u razgledanje grada autobusom ili individualno, kupovinu poklona i robe po svojoj potrebi i želji. Razgledanje je moguće uz pomoć lokalnog vodiča, a obilazi se
Valensov vijadukt, Zlatni rog, most Galata, silazak na Bosfor, prelazak na Azijsku stranu, vidikovac, povratak u grad, centar, nastavak individualnog razgledanja grada. U cenu od 130 evra uračunat je prevoz autobusom na relaciji Novi Sad - Beograd - Istanbul i nazad, kao i smeštaj u hotelu sa tri zvezdice.
Sve ulaznice na fakultativne posete znamenitostima se dodatno naplaćuju.
Za one bliže destinacije agencije su isplanirale kraće aranžmane pa se tako u šoping u Mađarsku ide uglavnom na jedan dan. Srpskim potrošačima je već dobro poznat Segedin kao centar kupovine. Turistička agencija „Falkon“ nudi jednodnevni odlazak u šoping za svega 20 evra. Ista cena je i za odlazak u rumunski Temišvar, naravno u kupovinu i razgledanje.
I ostale agencije se žurno pripremaju za veće interesovanje zbog predstojećih praznika. U „Džoliju“ najavljuju da će uskoro izbaciti novu ponudu za šoping ture. Očekuje se da će Beč i Budimpešta narednih dana takođe biti u ponudi mnogih agencija.


Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.