Latest News

Indira u nemačkom VB-u?!


Folk pevačica Indira Radić pregovara oko učešća u nemačkoj verziji popularnog rijaliti-šoua „Veliki brat"
Očekuje dobru ponudu iz Nemačke...Indira Radić
Očekuje dobru ponudu iz Nemačke...Indira Radić
Folk pevačica Indira Radić u četvrtak će otputovati u Nemačku, gde će pregovarati oko učešća u tamošnjem „Velikom bratu"!
Ona će se sastati sa jednim uticajnim muzičkim i TV producentom poreklom sa Balkana, sa kojim će razgovarati o snimanju novog albuma i učešću u nemačkoj verziji „Velikog brata".
- Indiri su već nudili da bude takmičarka srpske verzije „VIP Velikog brata", i to zajedno sa Ksenijom Pajčin s kojom je snimila duet. Međutim, ona je odbila ponudu jer nije želela da 24 sata bude pod budnim okom kamera. Iako ne voli da svoj privatni život deli sa javnošću, vrlo je moguće da će prihvatiti ponudu producenata nemačkog „Velikog brata" ako joj daju odličan honorar. Osim toga, svesna je da će u Nemačkoj imati veliku podršku ljudi sa prostora bivše Jugoslavije koji žive u toj zemlji - kaže izvor blizak pevačici.
Indira  kaže da će razmisliti o ponudi za takmičenje u nemačkom šouu.
- Tačno je da u četvrtak putujem u Nemačku, gde ću se sresti sa jednim uticajnim producentom koji je karijeru izgradio u Nemačkoj. Na prvom mestu su mi pregovori o postrpodukciji novog albuma. S druge strane, moj stav o učešću u „Velikom bratu" za sada ostaje nepromenjen, jer mi se koncepcija tog šoua ne dopada. Ali, ako ponuda bude primamljiva, nikad se ne zna! - rekla je Indira.    

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.