Latest News

Seka smršala 15 kila!


Folk zvezda Svetlana Aleksić za četiri meseca skinula čak 15 kilograma. Vitku liniju pokazala na najnovijim provokativnim fotografijama
Iako stalno nastupam, spremam venčanje i snimam svoj rijaliti-šou, stižem da svakodnevno vežbam u svojoj teretani ... Seka Aleksić
Seka Aleksić se prepolovila! Najveća srpska folk zvezda smršala je čak 15 kilograma za četiri meseca, i to pomoću zdrave ishrane i napornih vežbi. Aleksićeva, koja je novu vitku liniju prikazala na provokativnim fotografijama Miloša Nadaždina, kaže da, pored koncerata, priprema za svadbu i snimanja rijalitija „Moja desna ruka", uvek nađe vremena za vežbe.
Nema laži, nema prevare... Vitku liniju pokazala pred 2.000 fanova u Štutgartu
- I pored brojnih obaveza koje imam, svaki dan odvojim dva sata za trening sa verenikom Veljkom u našoj teretani. Zahvaljujući treninzima i zdravoj, kuvanoj hrani, za četiri meseca skinula sam 15 kilograma, zbog čega sam veoma zadovoljna. Sa Veljkom sam počela da treniram i boks koji mi veoma prija. Boks je odličan za oblikovanje tela - kaže Seka, i dodaje da se uveliko priprema za venčanje.
- Koncert u „Areni" odložila sam za 23. oktobar jer imam dosta obaveza. Moji nastupi su već sada rasprodati do juna, a zakazali smo i venčanje u Egiptu, čija priprema iziskuje veliku energiju i dosta vremena. To će biti vrlo važan dan u našim životima i želimo da sve bude savršeno. Nedavno smo posetili hotel „For sizon" u Šarm el Šeiku u Egiptu, gde smo sa menadžmentom dogovorili detalje venčanja.
Moj stilista Saša Vidić privodi kraju venčanicu, jedva čekam da je vidim. Pored priprema za venčanje, snimila sam pilot verziju svog rijalitija „Moja desna ruka", koji će u martu početi sa emitovanjem. Sutra počinjem snimanje spota za pesmu „Što je bilo moje njeno je" - rekla je Aleksićeva . 

 

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.