Latest News

MAMA PRASICA SAMO ŽDERE!


SEKA ALEKSIĆ NA FEJSBUK PROFILU „POČASTILA“ UKUĆANE AKTUELNOG SERIJALA VIP „VELIKI BRAT“
„Gospođa mama prasica samo ždere kao usisivač. Jede žena sve što stigne! Užas jedan!!!“, napisala je juče Seka Aleksić na Fejsbuku.
Na koga je srpska Rijana mislila, zaključite sami, a mi ćemo vam samo dati odrednicu da se ovaj komentar odnosio na rijaliti „VIP Veliki Brat“. Mama, prasica.... Možda na majku jedne svoje koleginice?! Ne, to nismo mi rekli.
Ovaj Sekin „izliv emocija“ osvanuo je juče na profilu Cece Ražnatović kao osvrt na status koji je postavila folk diva, a u kojem je navela: „Lepa Lukić, zvezda koja traje 50 godina. Jedina VIP persona u kući VB! Navijam za nju i Švabu! Švaba je fenomenalan!“
Aleksićeva je ispod toga, uz već pomenutu opasku, napisala još niz uvreda, u kojima je (za razliku od šifrovane „mame prasice“) direktno prozvala makedonskog transvestita Bojana Jovanovskog.
- Ovaj Boki mi se stvarno gadi!!! Na šta čovek liči? Ni muškarac ni žena, šta je on zaista? Fuj, raniću se, ko je sve VIP u Srbiji! U pravu si, maco, Lepa je tamo jedina zvezda - zaključila je pevačica.
Međutim, iz tima popularne pevačice kažu kako je ona „baš nedavno“ ugasila svoj Fejsbuk profil i da sada neko drugi postavlja statuse u njeno ime.
- Baš zbog ovakvih stvari mi smo nedavno obavestili Sekinu publiku da ona više nema svoj profil na socijalnoj mreži Fejsbuk i da prave informacije o njenim aktivnostima fanovi mogu naći na zvaničnom sajtu - rekao nam je PR Seke Aleksić.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.