Latest News

Romansa Anabele i Mladena u kući VB


U kući „Velikog brata" na pomolu je ljubav, i to između bogatašice i siromaha - Anabele i Mladena
Romansa Anabele i Mladena u kući VB
Nakon uspešno obavljenog zadatka pantomime, klan bogatih je kao nagradu od Velikog brata dobio šampanjac, šlag, jagode, muziku i Mladena... tačnije, dobili su žurku na koju je od siromaha pozvan samo bivši dečko Seke Aleksić.
Dok su njegove kolege iz tabora siromaha sedele u svojim skromnim odajama sa flašom kuvanog paradajza i pet „kila" rasola, koje su dobili kao poklon od Velikog brata, bogataši su slušali muziku, đuskali i pili šampanjac. Veliki brat je zauzvrat tražio samo jedno - da Mladen pokaže Anabeli kako se jedu jagode sa šlagom, tačnije da je hrani.
Ana Bebić
ANA BEBIĆ PRVA ŽRTVA
Prva ukućanka koja je napustila VIP kuću „Velikog brata" na Košutnjaku je Ana Bebić, nekadašnja učesnica rijaliti-šoua „Operacija trijumf" i potonja pevačica.
Osim nje, za izbacivanje je bio nominovan i kontroverzni makedonski šoumen Boki 13, koji je zahvaljujući podršci publike „preživeo" ovu subotu i nominacije, mada je, prema sopstvenom kazivanju, bio siguran da će upravo on napustiti kuću „Velikog brata".
Po izlasku iz kuće, Bebićeva je naglasila da se oseća pomalo tužno što je već posle prve nedelje napustila šou, ali da je sve to igra, koja nažalost za nju nije predugo trajala.
- Taman sam se opustila i počela da uživam u društvu nekoliko baš dragih ljudi, među kojima bih izdvojila Lepu Lukić i Enu Popov, sa kojima mi je bila čast da provedem tih nekoliko dana - napomenula je na kraju Ana Bebić.
Pre neki dan je Mladen priznao Anabeli da ju je sanjao, a preksinoć se njih dvoje nisu razdvajali, što je nateralo Boru Drljaču da se obrati manekenu rečima: „Kako te nije sramota, došao si da kradeš naše devojke", vikao je Drljača na Mladena, na šta je maneken odgovorio: „Pa bolje prvi komšija nego neko drugi".
Veliki brat je obradovao ukućane, puštajući im hitove učesnika šoua, a i dozvolio je Divni, Tamari, Aldenu, Eni i ostalima da provire preko žice. Ana Bebić je đuskala uz njenu „Mrzim spore stvari", Boki uz Karleušinu „Insomniju", Anabela uz svoju pesmu, dok je Mladenu pušten „Aspirin", veliki hit njegove nekadašnje devojke Seke Aleksić.
Numera je bila propraćena gromoglasim aplauzom, a samo zbunjenom Bori Drljači nije bilo jasno, pa je tražio objašnjenje od ukućana. Kada su mu ostali objasnili da se Mladen pojavio u Sekinom spotu za tu pesmu i da je ubrzo nakon toga postao verenik popularne folkerke, Drljača je uzviknuo: „Ti si bio sa njom!? Pa kakva je u krevetu?"
Kada su ukućani ućutkali Boru i nakon što je Mladen šapnuo Aldenu da je on zapravo ostavio Seku, Veliki brat je vratio siromahe da se pate dok bogataši uživaju i pustio sentiš. Mladen je prigrlio Anabelu, stavio svoj obraz uz njen i počeo da joj peva. „Ti me poznaješ najbolje...". Kada joj je otpevao pesmu i izgrlio je, tiho joj je šapnuo na uvo: „Konačno". Ostatak večeri proveli su zajedno, i to zagrljeni, naravno.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.