Latest News

NIGOR ODLEPIO ZA MISICOM!


SAŠA JOVANOVIĆ U KNJIZI „SVE TAJNE FARME“ TVRDI DA SE U LISOVIĆIMA RODILA LJUBAV IZMEĐU IGORA LAZIĆA I MARIJANE GRGIĆ, ZVANIČNO NAJLEPŠE VOJVOĐANKE
Igor Lazić je u vezi s Marijanom Grgić, aktuelnom misicom Vojvodine i takođe bivšom učesnicom rijalitija „Farma“!
Tako barem tvrdi Sale Jovanović, koji je s njima bio na imanju u Lisovićima, a pikanterije iz ovog šoua pretočio je u knjigu „Sve tajne Farme“.
„Ono što gotovo niko od ‘farmera’, novinara i gledalaca nije uspeo da primeti jeste međusobna naklonost koju su gajili Nigor i Marijana... Romansa se nastavila vrlo brzo (po završetku rijalitija, prim. aut.). Montenigersu je najveći problem, ali i moralnu dilemu predstavljala činjenica da ga je po završetku šoua sačekala Suzana, devojka sa kojom se smuvao pred sam početak šoua. Istovremeno, Marijana je raskinula sa dečkom, manje poznatim odbojkašem s kojim je bila u vezi, i njen prvi ‘bliski’ susret sa Nigorom desio se početkom januara, na gostujućem terenu u Beogradu. Najlepša Vojvođanka i trenutno najpopularniji Crnogorac potpuno su odlepili jedno za drugim, a ukoliko uspeju da ‘preleže dečje i medijske bolesti’, njih dvoje najozbiljnije će se kandidovati za najlepši ljubavni par 2010. godine“, između ostalog zapisao je Jovanović.
Međutim, Igor Lazić tvrdi da u tome nema istine!
- Neka Sale piše šta god hoće! Sve to izmišlja zarad većeg tiraža knjige! Što se Marijane tiče, ona je probleme s dečkom imala i pre nego što je ušla na Farmu, zbog njegove ljubomore. Videli smo se jednom, na nekom okupljanju kod Viktorije, ali nismo u vezi. Ja sam s devojkom sa kojom sam bio i pre „Farme“, evo je pored mene u krevetu - naglasio je Lazić.
U svojoj knjizi Jovanović navodi da je bilo poljubaca između Igora i Sandre Obradović i da ih je odalo crvenilo na njenom licu od njegove brade!
- Poljupca nije bilo, mada bi neki verovatno voleli da jeste. On uopšte nije otkrio prave tajne „Farme“! Znam da su se Nigor i Marijana družili, a na imanju smo svi bili izuzetno emotivni, tako da me ne bi čudilo da su sad u vezi - konstatuje plavokosa manekenka.
Sve u svemu, Saša je otkrio ono što je mislio da treba, a ostalim bivšim „fensi seljacima“ ostavio je mogućnost da se „vade“ ako im štogod od toga ne odgovara.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.