Latest News

Albanci uhapsili Usniju Redžepovu!

Pevačica Usnija Redžepova i njen suprug Svetomir Šešić privedeni na saslušanje zbog toga što su gliserom ušli u albanski deo Ohridskog jezera

100 evra za slobodu... Usnija

Pevačica Usnija Redžepova i njen suprug Svetomir Šešić nedavno su uhapšeni dok su letovali na Ohridskom jezeru! Albanski policajci priveli su ih na saslušanje jer su gliserom uplovili u albanske vode.

- Prestravili smo se u toj nedođiji! Nismo imali pojma da smo uplovili u albanske vode dok nas nisu zaustavili tamošnji organi reda. Shvatili smo da smo u problemu kad su nam se obratili na albanskom - kaže Usnija za Press, i dodaje:

- Problem je bio i što mi je pasoš ostao u hotelu, pa sam im ponudila svoj CD. Jedan policajac je hteo da nas odmah pusti, ali drugi je insistirao da nas privedu. Pustili su nas tek nakon tri sata saslušanja! Međutim, iako su mogli da nas kazne sa 500 evra, platili smo kaznu od po 50 evra.

Pevačica kaže da im ovaj incident nije pokvario odmor, te da su nakon Ohrida letovanje nastavili na Svetom Stefanu, do kojeg su doputovali kolima - kroz Albaniju!

Redžepova za jesen najavljuje objavljivanje novog albuma, koji će promovisati u emisijama „Grand produkcije".


TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.