Latest News

JOVANA TIPSIN Maznula pjesmu Preslavi


Novi album Jovane Tipšin tek se pojavio u prodaji, a u medijima se već podigla velika prašina oko pjesme "Nosim te u krvi", koju je folkerka maznula od Bugarke Preslave Stojčeve. Bugarski mediji uveliko pišu o ovom slučaju i optužuju srpsku pjevačicu kako je ukrala pjesmu „Pet promila lubov“, koja je veliki hit. Još oštriji su fanovi bugarske pevačice, koji su na forumima osuli drvlje i kamenje po Jovani:

Jovana - Nosim te u krvi:



"Čim se pojavila srpska verzija pjesme, mediji, ali i fanovi Preslave Stojčeve, počeli su s prozivkama i uvredama. Na popularnom sajtu youtube spojili su obe verzije pjesama, pa svako ko ih čuje shvati da razlike nema i da je riječ o istoj melodiji", piše Kurir

Bugarska pjevačica je spornu numeru, čiji je autor Plamen Stojčev, snimila još 2007. godine. Pjesma je postala veliki hit, pa je to vjerovatno jedan od razloga zbog kojeg je Jovana riješila da "pozajmi“"melodiju od koleginice iz susjedstva. Poznato je da su bugarski pjevači često mažnjavali pjesme srpskih pjevača, a ovo je verovatno prvi slučaj da je pjevačica iz Srbije uzela bugarsku pjesmu.

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.