Latest News

Bele ruže za Madonu u Beogradu

Na beogradskom Ušću otpočele su poslednje pripreme za najveći koncertni spektakl godine, koncert Madone 24. avgusta. Organizatori su Madoni obezbedili najluksuzniji smeštaj u Beogradu, kao i hrpu belih ruža!

Graditeljski sprint... Ogromna bina biće podignuta za samo 48 sati

Madonin apartman u bekstejdžu sastojaće se od pet posebnih celina kako bi njen boravak pre i posle koncerta bio maksimalno udoban. Produkcija turneje sa sobom donosi skoro sve elemente za ovaj luksuzni deo bekstejdža. Na preporuku njenih bliskih saradnika, obezbedićemo joj čak 401 belu ružu samo za njen apartman - rekao je portparol koncerta Sagor Mešković.

Šef kuhinje sa svojim pomoćnicima u Beograd stiže već u petak i istog dana kreće u nabavku koju će onda potom praktikovati svaki dan do koncerta. Za tu priliku imaće vozača koji ujedno dobro poznaje mesta za kupovinu kvalitetnih namirnica, jer se i sam bavi kuvanjem. Ostatak osoblja stiže u subotu da bi pomogao glavnim kuvarima da spremaju hranu za nekoliko stotina radnika koji će raditi na izgradnji bine.

Portparol koncerta Sagor Mešković kaže za Press da je još uvek u toku priprema terena za postavljanje bine, kao i izgradnja pratećih objekata, a dolazak velikog broja šlepera s Madoninom binskom opremom očekuje se sutra. Mešković kaže da su u Beogradu spremni i za dolazak same Madone. On je rekao da je sada sasvim izvesno da će Madona u Beogradu doći sa svojom najstarijom ćerkom Lurd. Još nije poznato kakav je tačan plan i program boravka Madone u Beogradu, ali su se organizatori pripremili za svaku mogućnost i obezbedili za kraljicu popa najekskluzivniji smeštaj u srpskoj prestonici.

Ulaznice za veliki spektakl poslednjih dana se (ras)prodaju velikom brzinom. Sve ulaznice za VIP tribine rasprodate su, a u toku jučerašnjeg dana kupci su se jagmili za ono malo preostalih karata za veoma popularni fan pit.

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.