Latest News

POPULARNA VODITELJKA PORODILA SE PROŠLE NOĆI Nataša rodila sina Lazara


Autor: Marija Radojković | Foto: Z. Lončarević, M. Jošida | 27.08.2009. - 05:00
Popularna voditeljka „Ključa” Nataša Miljković i poznati glumac Srđan Timarov postali su roditelji! Nataša je u utorak uveče, sat vremena pre ponoći, na svet donela sina Lazara.
- Sve je proteklo u najboljem redu. Nataša i beba su dobro - počinje priču za „Blic” srećni tata Srđan Timarov.
- Rodio se Lazar Ti ma rov. Ne mo gu da vam opišem taj osećaj kako je postati tata. Nataša i ja smo kao i svi roditelji, Lazar nam je najslađi i najlepši i tu se ne razlikujemo od drugih - kaže Srđan i dodaje da je Lazar došao na svet preksinoć oko jedanaest sati.
- Lazar se rodio uveče, nešto pre jedanaest časova. Sladak je i čupav. Ma rodio se kao panker - kaže kroz smeh novopečeni otac koji ne krije uzbuđenje.
- Ne znam šta da vam kažem, sve je predivno! Večeras ćemo početi sa slavljem. Sve je još sveže. Moram vam priznati da mi sati od kada se Lazar rodio sporo prolaze jer jedva čekam da ga dovedemo kući - rekao nam je juče Srđan koji je u toku noći, po starom srpskom običaju, izgubio nekoliko majica… 
Nataša i Srđan su u srećnoj vezi skoro dve godine. Da nije bilo Srđanove upornosti, koji je punih šest meseci pokušavao da dobije naklonost lepe voditeljke i privoli je za sebe, oni bi danas bili samo drugovi. Ali, sudbina je htela da umesto prijateljstva Natašu i Srđana sada veže nešto mnogo jače. Pre nepuna dva meseca Nataša je za „Puls” ispričala kako se oseća u iščekivanju prinove.


- Uopšte ne znam šta me čeka? Ne mogu da zamislim ni kako ću se osećati, ni šta ću želeti posle porođaja. Nisam uplašena od nove uloge, to je više neizvesnost. S jedne strane je ludačka radost i nestrpljenje, a s druge strah. Šta ako nešto ne budem znala, kako ću i ko će u tom trenutku da me nauči? Nadam se da su to stvari koje dođu kada ti se rodi dete, da je to priroda udesila - ispričala je Nataša i objasnila da će, uprkos majčinskim obavezama, sigurno nastaviti da radi.
- Sigurno je da ću morati da radim, jer moraću da hranim to dete. Neću moći sebi da priuštim luksuz da budem dokona domaćica. Svaka pomoć rođaka je dobrodošla, ali nikakva se ne podrazumeva, jer ta očekivanja kvare porodične odnose. Bolje je uzeti profesionalnu pomoć i platiti je nego se uzdati u bake, deke i praviti tenziju u kući zbog toga.

Liberalna mama
Kada je vaspitanje deteta u pitanju, Nataša je za „Puls” ispričala da će biti krajnje liberalna.
- Znam da će taj mali dečak praviti sam sebe, ja ga neću oblikovati po nekim svojim merilima. Neću mu ništa usađivati, ni meni niko nije, pa znam i ko sam i šta sam i odakle dolazim. Ja vam kažem da ga neću učiti tradicionalnim vrednostima, ono „ja sam muško, pa rukom o sto”, a vi dođite za dvadeset godina da proverite. Možda su ovo puki snovi? Jadne njegove devojke… - rekla je Nataša.
Objavio: Blic

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.