Latest News

NAPALA JE LEZBIJKA

RADMILU MANOJLOVIĆ NA NASTUPU U KLADOVU STARTOVALA ATRAKTIVNA CRNKA, KOJA JOJ JE IZJAVILA LJUBAV

Da muškarci za njom seku vene, Radmila Manojlović odavno zna, ali da i žene žele da je odvedu u krevet, to nije znala sve do pre nekoliko dana, kad je imala nastup u Kladovu. Zgodna pevačica doživela je bliski susret s jednom vatrenom obožavateljkom, koja ju je ladno i bez blama startovala nasred kluba, neposredno nakon što je završila s pevanjem:
- Čim je završila nastup, prišla joj je jedna atraktivna crnka, koja je sve vreme stajala u prvom redu i prosto je gutala očima - priča izvor Kurira koji se zatekao u klubu i dodaje:
- Ona je došla do Rade, poljubila je u obraz i rekla joj kako je zaljubljena u nju! Pevačica je isprva mislila da je reč o šali, sve dok nije videla ozbiljan izraz lica pomenute crnke, koja je čekala odgovor. Nakon početnog šoka, popularna "grandovka" se malo pribrala i ljubazno objasnila devojci da ona preferira muškarce, ali da joj laskaju komplimenti koji je dobila od nje - završava naš izvor.
Kako bismo proverili tačnost naših saznanja, pozvali smo Radu Manojlović, koja nam je potvrdila da joj je u Kladovu prišla jedna devojka:
- Tačno je da me je nakon koncerta startovala jedna lepuškasta crnka, malo starija od mene, pa sam se prilično iznenadila njenom spontanošću i iskrenošću. To mi se nikada pre nije desilo, pa sam se u početku zbunila, a onda joj objasnila kako nemam ništa protiv homoseksualaca, ali da ipak preferiram samo muškarce - rekla je pevačica za Kurir.


Objavio: Kurir

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.