Latest News

MACA POSTAO VELIKI BRAT

DRAGAN MARINKOVIĆ I MARIJANA MIĆIĆ BIĆE VODITELJI POPULARNOG RIJALITIJA KOJI POČINJE U SEPTEMBRU

Treću po redu sezonu popularnog rijaliti šoua „Veliki Brat“, koja od septembra počinje na Televiziji B92, vodiće Dragan Marinković i Marijana Mićić, tandem koji je u proteklom periodu vodio emisiju „Najgori od sve dece“, saznaje Kurir od izvora bliskog produkciji „Imoušn“. S obzirom na to da je dva puta ulazio u VB kuću, Maci će ovo biti treće učešće u popularnom serijalu, ali ovoga puta u ulozi voditelja.

Pored njih dvoje, u igri je bio i Milan Kalinić, koji je ipak ostao bez angažmana, dok je Ana Mihajlovski dobila posao urednice centralne emisije „Izbacivanje iz VB kuće“.

Irina Radović će, kao i do sada, voditi emisiji „Veliki brat - veliki mozak“, a za novi serijal najavljene su izvesne promene, pre svega u težini zadataka i izgledu kuće, koja će biti mnogo drugačija nego do sada. Među novim ukućanima, koji su već odabrani, biće državljana Srbije, Crne Gore i BiH, nagrada za pobednika iznosiće 100.000 evra, a Veliki Brat će u ovom serijalu biti veoma nervozan, o čemu priča PR „Emoušna“:

- U ovom trenutku ne mogu da potvrdim izbor voditelja, ali vam mogu reći da će se uticaj svetske ekonomske krize videti u kući na Košutnjaku i da će Veliki Brat biti veoma, veoma nervozan - zagolicala je maštu Marinela Kvapil.

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.