Latest News

Jelena dobija i bez servisa!

Naša najbolja teniserka se plasirala u četvrtfinale Sinsinatija. U meču protiv Viktorije Azarenke videli smo veliki broj brejkova, ali Janković sačuvala nerve za odlučujuće poene (7:5, 7:6). Naredni protivnik Sibil Bamer, koja je iznenadila Serenu Vilijams.

Jelena velikaJelena Janković je u četvrtfinalu Sinsinatija. Noćas je naša najbolja teniserka, posle velike borbe u tesna dva seta dobila Beloruskinju Azarenku i našla se među najboljih osam.

Džej – Džej je igrala bolje nego u prvom meču, ali je ponovo slabo servirala, u meču je viđen veliki broj brejkova, a na kraju je slavila teniserka koja je bila smirenija u odlučujućim poenima.

Jelena ne bi bila Jelena, kad ne bi sebi kompikovala život, mogla je mnogo lakše da reši prvi set, ali je u svoj stilu Jelena Jankovicispustila početnih 4:0, pa je sve rešila tek u 12. gemu.

U drugom setu nakon brejk – parade, rasplet smo videli u taj brejku, Janković je imala više nerava i otišla među osam najboljih.

Žreb joj se otvorio, za mesto u polufinalu danas igra protiv Sibil Bamer koja je šokirala Serenu Vilijams. Austrijanka je 29. na VTA listi, Janković je dobro poznaje, igrale su čak osam puta, Jelena vodi sa 7:1.

Inače meč dana je odigrala Kim Klajsters koja je nastavila sa odličnim partijama i dobila Kuznjecovu u tri seta. Bio je to crn dan za klan Vilijamsovih jer je eliminisana i Venus, protiv Flavije Penete koja igra najbolji tenis u životu.

Dalje idu još Hantučova, Dementijeva i Voznijacki.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.