Latest News

Skandalozno: Upravnik CZ-a uzeo od države dva stana

Upravnik Centralnog zatvora Miroslav Micić 2002. godine kao major Vojske SCG otkupio vojni stan na Ceraku, kasnije ga prodao, pa onda po bagatelnoj ceni otkupio stan koji je dobio od Vlade Srbije!

Platio kvadrat 500 evra, pa ga bez kamate otplaćuje 20 godina... Upravnik Centralnog zatvora Miroslav Micić

Miroslav Micić, upravnik Centralnog zatvora u Beogradu, dva puta je u poslednjih sedam godina uzeo po stan od države i otkupio ih po cenama višestruko nižim od tržišnih, otkriva Press!

Ko je Miroslav Micić

Miroslav Micić rođen je 1966. u Vlasotincu. Vojnu akademiju u Beogradu završio je 1989. godine. U Vojsci je radio sve do 2003. godine kada ju je kao upravnik vojnog zatvora napustio uz sporazumni raskid i prešao u Ministarstvo pravde.

Za upravnika Centralnog zatvora postavljen je u aprilu 2004. godine za vreme mandata Zorana Stojkovića, ali su ga na toj funkciji zadržali i Dušan Petrović i Snežana Malović.

Micić je najpre kao major Vojske SCG 2002. godine po povlašćenim uslovima otkupio garsonjeru u beogradskom naselju Cerak, koju je potom prodao, da bi 2006. od Vlade Srbije za samo 50.000 evra otkupio stan od 94,23 kvadrata na Bežanijskoj kosi.

Nova funkcija, nov stan

Kako Press otkriva, Miciću je kao samcu Ministarstvo odbrane na korišćenje dodelilo garsonjeru od 31 kvadrat na Ceraku. On je ovaj stan otkupio 2002. godine dok je bio upravnik Vojnog zatvora koji se nalazio u nadležnosti Ministarstva odbrane SCG, a na čijem čelu je tada bio crnogorski kadar Velimir Radojević.

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.