Latest News

Najlepša Srpkinja?

U velikom izboru Press magazina za najlepšu Srpkinju manekenka Danijela Dimitrovska ubedljivo druga, odmah iza Cece Ražnatović

Nažalost zauzeta... Srećno sam zaljubljena već četiri godine, kaže Danijela

Danijela Dimitrovska, koja se u Pressovom izboru za najlepšu Srpkinju trenutno nalazi na drugom mestu, jedan je od najtraženijih top modela današnjice. Iako je ime ove manekenke za mnoge nepoznanica, a pravo iznenađenje podatak da je uz Cecu Ražnatović glavni favorit za pobedu, Press otkriva kako je ova 22-godišnjakinja postala jedna od najtraženijih manekenki na svetu.

Dimitrovska je rođena u Požarevcu 18. 2.1987, a postala je poznata 2004. posle izbora za Elitovo lice godine. Danijela trenutno po sezoni uradi preko 30 revija, a u poslednjih nekoliko godina ukrasila je naslovne strane najprestižnijih modnih časopisa poput „"Ela", „Meri Klera" i „Numera" i sarađivala sa najpoznatijim kreatorima i modnim kućama današnjice, kao što su Armani, Iv Sen Loran, Žan Pol Gotje, Vera Vang, „Luj Viton", „Kenzo".

Glasajte za najlepšu i osvojite putovanje

Do sada su na portalu www.pressonline.rs svoj glas u izboru za najlepšu Srpkinju dala 36.732 posetioca. Do 21. septembra možete glasati na našem sajtu, u sekciji ANKETA ili putem SMS-a na broj 3391 sa tekstom MIS_REDNI BROJ VAŠE KANDIDATKINJE. Troje učesnika u SMS glasanju sa najviše poslatih poruka biće nagrađeni putovanjem u Prag ili Beč, za dve osobe.

Lepa Srpkinja spada u deset najplaćenijih srpskih modela i do sada je u karijeri inkasirala više od dva miliona dolara. Ona ističe da voli svoj posao i da joj najviše prija rad na manekenskoj pisti:

- Najviše volim da radim revije, jer tada proradi adrenalin i potpuno sam ispunjena. Trenutak dok sam na pisti je neverovatan i neopisiv. Naravno, volim i da se fotografišem, jer na taj način pokazujemo moć i mogućnost transformacije, ne samo fizički, već i psihički. Jedino što mi smeta su duga snimanja, jer se dešava da traju i po 12 sati i mogu da budu iscrpljujuća - ispričala je Danijela za „Helou" magazin.

Dimitrovska, koja trenutno živi u Njujorku i radi za agenciju „IMG", ističe da je imala problema da se navikne na život u tom gradu, pogotovo posle Pariza, u kojem je provela tri godine.

Samokritična... Manekenka tvrdi da stalno sebi pronalazi mane

- U početku mi je bilo teško u Njujorku. Američki način života je potpuno drugačiji od francuskog. Vremenom sam stekla prijatelje i počela mnogo da radim. Kada imam slobodnog vremena, odlazim u šoping ili prošetam Central parkom.

Inače, ova lepotica je veoma samokritična i neretko joj se dešava da joj se fotografije koje radi sa najboljim fotografima jednostavno ne dopadnu:

- Daleko od toga da mi se fotografije uvek dopadnu. Samokritična sam i stalno sebi pronađem neku manu, čak i ako ne postoji. Ponekad mi se ne sviđa garderoba koju nosim na reviji, ali čim se reflektori upale, na sceni ima prostora samo za profesionalizam. Sve lične želje stavljam u drugi plan. Mnogo sam naučila o modi. Verujem da imam znanje koje ću vremenom nadograditi, kako bih po završetku karijere mogla mladim devojkama da prenesem svoja iskustva - navodi Danijela Dimitrovska.

Trenutna lista top 5 posle 36.000 glasova:

1. Svetlana Ražnatović 31,7%

2. Danijela Dimitrovska 27,5%

3. Ivana Jordan 6,7%

4. Olivera Katarina 6,5%

5. Irena Mišović 5,9%


Objavio: Press

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.