Latest News

Oskar vodi „Farmu" Ognjen Amidžić vodiće rijaliti-šou „Farma". Popularni „flamingos" radiće emisije direktno iz Barajeva


„Amidži šou" na čekanju... Ognjen će svoju emisiju ponovo voditi krajem novembra
Voditelj i član grupe „Flamingosi" Ognjen Amidžić vodiće rijaliti-šou „Farma", koji će sredinom septembra startovati na Pinku.
Kako Press saznaje, Amidžić će program voditi direktno s farme koja je smeštena u opštini Barajevo, dok će Aleksandra Kajganić voditi iz Pinkovog studija.
- Posle dugog razmišljanja ko bi mogao da pored Kajganićeve vodi glavni program, vlasnik Pinka Željko Mitrović odlučio je da to bude Ognjen. Mitrović je želeo da Ognjen bude angažovan i na ovom projektu, kao i na emisiji „Amidži šou", koja je trebalo da krene od septembra, ali će zbog velikog obima posla prioritet biti „Farma", dok će Oskar i društvo ponovo biti na Pinku od kraja novembra - navodi izvor Pressa.
Ognjen Amidžić je potvrdio za Press da će voditi „Farmu".
- „Farma" je jedan od najvećih Pinkovih projekata i sa zadovoljstvom sam prihvatio ponudu da je vodim. Što se tiče „Amidži šoua", on će malo sačekati, pa će uz novine koje ću uneti od kraja novembra opet biti pravi TV hit - kaže Ognjen.  
        
Objavio: Press

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.