Latest News

MAZNULA DEČKA ANE NIKOLIĆ!

MIA BORISAVLJEVIĆ U LJUBAVI SA MATIJOM ĆORKOVIĆEM, BIZNISMENOM IZ BERLINA

Dugo se nagađalo ko je tajanstveni dečko koji je osvojio srce Mie Borisavljević, čiji identitet ona pokušava da sakrije kao zmija noge. Kako Kurir saznaje, reč je o Matiji Ćorkoviću, biznismenu iz Berlina, koji je bio u velikoj ljubavi s još jednom pevačicom, Anom Nikolić. Matija i Mia počeli su da se "druže" neposredno nakon što je on okončao vezu s vatrenom Paraćinkom, a nekoliko dana kasnije uplovili su u ljubavnu romansu, uz obostrani dogovor da na svaki način izbegnu mogućnost da se njihova veza otkrije i pojavi u medijima:
- Matija je završio vezu sa Anom i odmah krenuo u osvajanje Mie - priča dobro obavešten izvor Kurira:
- Bivša ukućanka "Velikog Brata" pevala je svom dečku na njegovom rođendanskom slavlju, a nedugo zatim odvela ga je u Valjevo na upoznavanje sa roditeljima. Mladi biznismen viđen je prošle nedelje na beogradskom splavu "Blejvoč", baš u vreme kad je Mia nastupala. Oni su zaljubljeni jedno u drugo i svesni činjenice da je u Srbiji teško sakriti vezu, pa nema sumnje da će uskoro početi zajedno da se pojavljuju na prestoničkim dešavanjima - priča naš izvor.
Kako bismo proverili informacije vezane za ovu ljubavnu sapunicu, pozvali smo golupčiće i pitali ih da li su u vezi. Matija nam je potvrdio kako je prošlog četvrtka bio na "Blejvoču" u vreme dok je Mia pevala, ali nije želeo da priča o njihovom odnosu:
- Ne pada mi na pamet da pričam bilo šta o svom ljubavnom životu, niti bi to trebalo da vas zanima - rekao je bivši dečko Ane Nikolić, dok je njegova sadašnja devojka priznala kako se njih dvoje "druže":
- Tačno je da poznajem Matiju, pevala sam mu i na rođendanu, ali to je sve što mogu da vam kažem - nervozno nam je rekla zgodna Valjevka.

oBJAVIO: kURIR

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.