Latest News

Partizan u skripcu!

Potpredsednik Petrić demantovao navode o pregovorima sa Lotarom Mateusom. Jokanović ostaje, a od najavljene sednice i analize poraza protiv Apoela nema ništa, do kraja meseca. Uprava na godišnjim odmorima u trenutku kada crno - bele čeka odlučujućih sedam dana koji bi mogli da opredele tok čitave sezone.

Lotar Mateus vecaU Partizanu su se ogradili ćutanjem od pritiska koji stvara javnost nakon eliminacije od Apoela, ali je ipak stigao demanti jučerašnjih pisanja o dolasku Lotara Mateusa.

Smenu Jokanovića i povratak Nemca na klupu, je demantovao visoki funkcioner i nekadašnji igrač crno – belih, Gordan Petrić.

„O tome nema nikakvog govora, to su najobičnije gluposti. Nemojte da me zovete za takve stvari. Kakav Mateus, o njemu niko ne razmišlja, niti poznajem čoveka, niti znam koga sada trenira. Mediji koji objavljuju takve stvari, kao navodno proverene informacija iz našeg kluba, bi trebalo da kažu odakle im to. Pitajte njih“, rekao je Pressu, vidno uznemireni potpredsednik srpskog šampiona.

DjuricJedna stvar nije jasna. Posle poraza od Apoela, uz konstataciju da je poraz „strašan neuspeh“, predsednik Dragan Đurić je najavio analizu eliminacije, kao i pretresanje svačijeg rada. Tada je rekao da će sednica uslediti veoma brzo.

To je bilo prošle nedelje, sada saznajemo da zbog godišnjih odmora, sednice neće biti do kraja meseca, odnosno ona će biti održana kada se članovi rukovodstva vrate sa godišnjih odmora.

Čini se da nije vreme da predahnu od obaveza jer je situacija u klubu takva da je odmor poslednja stvar na svetu na koju bi trebalo da misle.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.