Latest News

Ana Nikolic : Gologuza!


Prve noći u „Farmi“ poznata pevačica pokazala svoju zgodnu zadnjicu

Gologuza!

Utorak - 22.09.2009
Najveća zvezda prve srpske „Farme“, pop pevačica Ana Nikolić (30), već tokom prve noći boravka na seoskom posedu nedaleko od Barajeva pokazala je zašto je stekla naziv seks simbola pokazavši svoju zadnjicu.


Ona je, naime, u potpunom mraku presvukla svoju garderobu pripremajući se za spavanje, zaboravljajući da kamere sve vreme imaju opciju „noćno snimanje“ koja obezbeđuje da se sve vidi u formi negativa.
Tako smo na samom startu najekstremnijeg VIP rijaliti takmičenja ugledali guzu popularne Paraćinke, pošto je nosila visokopodignute tanga gaćice. Nakon toga, ona je legla u svoju specijalnu posteljinu, s obzirom na to da je organizatorima prijavila da ima alergiju na pojedine materijale koji čine postelju ostalih takmičara. Već ovim, Ana Nikolić se svrstala u red zvezda šoua jer su organizatori morali da pokleknu pred njenim uslovima. Spekuliše se da i drugi takmičari imaju prohteve koji uključuju mogućnost da se čuju sa svojom decom i unucima, kao i da dobiju usluge frizera ili sveštenika, ali o ovome ljudi sa TV „Pink“ nisu želeli da zvanično kažu išta.
Ono što smo uspeli da saznamo od njih je da su takmičarima oduzeta sva savremena pomagala koja su uspeli da prokrijumčare unutar poseda. Tako naše zvezde više neće moći da skidaju šminku vlažnim maramicama niti će do toaleta moći da stignu pomoću baterijske lampe.

Ceca i Toma sluge!
Ovonedeljne sluge na „Farmi“ su pevačica Svetlana Tanasić i vođa „Blek pantersa“ Toma Jovanović. Zanimljivo je da su se njih dvoje greškom prijavili za ovaj neprijatni „zadatak“ jer samim tim oboje imaju 50 odsto šanse da budu nominovani za izbacivanje. Naime, iako je ovonedeljni gazda Farme Boško Ničić trebalo da odabere dvoje takmičara za sluge, Big Mama i Toma su se sami prijavili, pa će tako narednih nekoliko dana živeti u posebnoj šupi. Gledaoci će do petka uveče glasati za svoje favorite, a onaj ko bude imao najmanje glasova biće nominovan (zajedno sa manje uspešnim slugom) za prvo izbacivanje u subotu.

Prvi klan u kući!
Već prve večeri postalo je jasno da se u imanju u Lisojevićima stvara prvi klan koji čine Snežana Mišković Viktorija i Maja Nikolić. Kako „Alo!“ saznaje od svojih insajdera, pomenute dame već su se dogovorile da ignorišu Anu Nikolić iz još nepoznatih razloga. Iako je Maja prilikom ulaska naglasila da će se trojac Nikolića držati zajedno, izgleda da joj ipak smeta prisustvo mlađe koleginice.


Darko Popović - J. B.
Objavio:Alo

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.