Latest News

SLAĐA DELIBAŠIĆ POKAZALA GAĆICE!


DENS PEVAČICA SLAĐANA DELIBAŠIĆ PUBLICI PREZENTOVALA SVOJE MEĐUNOŽJE
Da trend „slučajnog“ pokazivanja gaćica na sceni ne bude više karakteristika samo nekolicine pevačica, pobrinula se Slađana Delibašić, bivša Đoletova supruga, koja je na nedavnom nastupu svojim donjim vešom propisno „islikala“ zbunjenu publiku. Tako je, pored Ksenije Pajčin, Goge Sekulić i Slavice Ćukteraš, koja su odavno počastile publiku svojim seksi vešom, svoje međunožje pokazala denserka Slađa, što je izazvalo ovacije muške publike na nedavnom nastupu koji je imala.
- Kad se pojavila u oskudnoj mini suknjici, niko nije mogao ni da zamisli da će nekoliko minuta kasnije ispod nje sevnuti crne gaćice. Dok je pevala, Slađa se u zanosu savila, a onda je zadigla suknjicu i publici priredila potpuni ugođaj. Narednih nekoliko trenutaka stajala je u istoj pozi, pa retko ko iz publike nije video međunožje atraktivne denserke - priča izvor Kurira s lica mesta.
Čim je završila nastup, publika ju je nagradila frenetičnim aplauzom, doduše, više zbog erotskog performansa nego zbog izvođenja pesme. Dežurni fanovi, uglavnom muški, odmah su je snimili svojim mobilnim telefonima i tako uživali posle nastupa proveravajući da li se ispod crnih gaćica nazire nešto više.
Dakle, Slađana je po ko zna koji put uspela da iznenadi i obraduje publiku, a posebno pripadnike muške populacije.    

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.