Latest News

Novi ucesnik VB: Svirao sam u bendu sa blizancima

Svirao sam u bendu sa blizancima

- Enis, Admir i ja se poznajemo od rođenja. Živeli smo zgrada do zgrade. Sa šest godina smo počeli da sviramo. Svirali smo na cesti. Bili smo atrakcija, pa su nam prolaznici ponekada bacali pare. Bila su teška vremena, pa smo za te pare kupovali cigarete za roditelje, a nama sokiće i čokolade. Pre ulaska u kuću „Velikog brata” Enis i Admir su bili kod mene u Beogradu, lumpovali smo svaku noć - počinje priču za „Blic” Adnan Babajić iz Živinica, pobednik prvog serijala „Operacije trijumf” i dobar drugar Enisa i Admira Mujabašića, jednojajčanih blizanaca koji su u petak uveče ušli u kuću „Velikog brata”.

Adnan se priseća njihovog odrastanja…
- Kada smo porasli, ozbiljnije smo počeli da se bavimo muzikom. Enis je svirao gitaru, Ado tarabuku, a ja harmoniku. Nastupali smo na lokalnim televizijama za novogodišnje programe i u kafićima. Zajedno smo svirali tri godine. Oni su dolazili tokom „Operacije trijumf” da navijaju za mene, ja sada navijam za njih - priča popularni Babaja.
Enis i Admir imaju zadatak da tokom boravka u kući menjaju identitete (dok je jedan u tajnoj prostoriji, drugi je sa ukućanima) i niko od učesnika ne sme da ih razotkrije. Ukoliko ispune zadatak, obojica će ostati u kući, u suprotnom samo jedan od njih. Adnan kaže da su situacije sa zamenjivanjem imali i u realnom životu.
- Dešavalo se na fakultetu da samo jedan uči i polaže ispit za obojicu. Niko ne može da ih provali. Ipak, ja odmah primetim ko je ko, čak i sa nekoliko metara. Verovatno imam neki osećaj - priča Babaja i ističe da su blizanci dobrice.
- Oni su veoma povučeni i prirodni. Druželjubivi su. U kući mogu da ih otkriju jedino ako se Enis ne bude odazvao na ime Ado. Mislim da su se dobro pripremili, uporni su oni momci - kaže Adnan i objašnjava da su njih dvoje neraskidivi.
- Jako su vezani, teško im pada svaka razdvojenost. I sad im je teško što nisu zajedno u kući. Nikada nisu razdvojeni, nikada nigde ne idu jedan bez drugoga i skoro uvek nose identičnu odeću - otkriva Adnan.

Danica i Arsa u ljubavi
Nakon što su se Viki i Karlo smuvali, a Jovana i Nikola zbližili, u kući se rodila nova ljubav između simpatičnog di-džeja iz Užica Vlade i lepe Sremice Danice. Vlada i Danica su proteklih dana nerazdvojni - zajedno peru sudove, grle se, tuširaju, ubacuju jedno drugo u bazen, ali još nije pao poljubac.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.