Latest News

Rada Radenovic: Uselila sam se u novi stan


oditeljka Rada Radenović (30) prošlog vikenda se uselila u novi stan, koji je dobila od oca deteta koje nosi. Stan se nalazi kod „Beogradske arene“, a Rada ga je kompletno opremila novim stvarima.Rada se uselila u novi stan


Kako „Alo!“ saznaje, sav nameštaj je u crno-beloj kombinaciji, a buduća mama je veliku pažnju posvetila izboru svakog pojedinačnog komada.
- Rada se uselila, a svi prijatelji su joj pomagali da unese stvari. Stan joj je predivan i stvarno ga je svetski uredila - kaže jedan od prijatelja ove atraktivne voditeljke.
Inače, Rada je pre useljenja jedno vreme bila kod majke u Batajnici, ali je žurila da se preseli u stan dok trudnoća još nije odmakla. Doduše, imala je još jedan razlog za žurbu, a to je nedostatak prostora, pošto u dvosobnom stanu žive njena mama, brat, trudna snaja i njihovo dvoje dece, kao i Radina baka.
Kao što je „Alo!“ već pisao, priča se da je Rada ostala u drugom stanju s muškarcem koji je oženjen i čije ime ne želi nikome da otkrije, a on joj je stan kupio pod uslovom da ne traži alimentaciju.
U želji da proverimo sve informacije, zvali smo atraktivnu voditeljku, ali se ona nije javila do zaključenja ovog broja.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.