Latest News

Veliki Brat: Devojke učile Radašina da pliva


Kada je Radiša Miljković Radašin iz okoline Aleksinca ušetao u kuću „Velikog brata”, ljudi su, barem na tren, pomislili da u kuću ulazi Radoš Bajić.


Sa svih strana su pljuštali komentari da je Radiša pljunuti Radoš Bajić, odnosno da Radiša iz Aleksinca podseća na Radašina iz serije „Selo gori, a baba se češlja”, lik koji tumači popularni Radoš. Ista frizura, šešir, brkovi, slično ime.
- Radoš Bajić je moj stariji brat - našalio se Radiša Miljković pred ulazak u kuću i objasnio: „Svi mi kažu da ličim na njega”.
O njihovoj sličnosti dovoljno govori i to da je Karlo, čim je ugledao Radašina, uzviknuo: „Sekula”, po liku koji je pre mnogo godina tumačio Radoš (film „Sekula i njegove žene”). Radašin je tako dobio novi nadimak Sekula, a Radoš Bajić je dobio svog dvojnika. Inače, pravi Radoš nije video dvojnika na televiziji.
- Nisam gledao „Velikog brata”, tako da ne znam šta da kažem. Ali ako vi kažete da ličimo, onda ličimo, da vam verujem… - rekao je kratko Bajić za „Blic”.


Pravi Radoš Bajić još nije video svog dvojnika u VB

Radašin, od kada je ušao u kuću, neprestano zasmejava ukućane i gledaoce svojim pošalicama, ispadima i pojavom. Osim što ima problema sa ženama u kući, Radašin ima problem i sa vratima u kući, pa tako pre neki dan nije uspeo da otvori vrata od terase kada je u vešu krenuo ka poljskom toaletu. Pravi izazov za njega je i bazen. Radašin ne ume da pliva i nikada nije bio na moru. Već dva dana Karlo, Jovana, Indiana, Viki i Vladimir po ceo dan pokušavaju da ga nauče osnovnim pokretima, a Radašin se za sada spretno drži za ogradu…
Ovom simpatičnom zemljoradniku ovo nije prvo pojavljivanje na televiziji. On je učestvovao i u popularnoj emisiji „Menjam ženu”, kada je svoju suprugu Zlatku zamenio za drugu ženu koju je učio da koristi traktor, radi kao zemljoradnik…

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.