Latest News

Sekirom ubila muža na spavanju

Jagodinska policija uhapsila je Milenku Petković (56) iz ćuprijskog sela Senje zbog sumnje da je na spavanju ubila supruga Stanoja Petkovića (51), zadavši mu sekirom više udaraca u glavu u noći između ponedeljka i utorka. 


U porodičnoj kući u selu Senje neverica. Sin i ćerka Petkovića koji su 30 godina bili u braku nisu mogli da dođu sebi od nesreće koja se dogodila.
„U utorak su ga pronašle komšije u toku dana, a ona je tog dana pobegla. Ubila ga je na spavanju sekirom, posle je sekiru oprala i pobegla. Međutim, kada je valjda shvatila da nema kud, ona se uveče vratila i predala policiji. Stanoje je voleo da popije, ali ne znam da je bio agresivan. Milenka se žalila da je ceo život provela sa čovekom koji je pio i pričala je da ju je verbalno maltretirao, nismo čuli da ju je tukao”, priča Stanojev brat od ujaka Milenko Nešić.
Rodbina pokojnog Stanoja tvrdi da je bio dobar otac i suprug i da nikada nije pravio probleme, međutim komšije kažu da je maltretirao suprugu i decu već 30 godina.
„Ta žena je psihički popustila od maltretiranja koje je doživljavala 30 godina, ne znamo da li je bilo fizičkog zlostavljanja, ali za psihičko znamo sigurno. Teško je živeti sa alkoholičarem. Nije ona to uradila tek onako”, kaže jedan od komšija koji je želeo da ostane anoniman.
Stanojeva majka Radmila (77) kobne noći bila je kod rođake u Ćupriji, a za ubistvo sina saznala je juče ujutru.


Stanojeva rodbina tvrdi da on nije maltretirao suprugu

- Nisu mi rekli odmah. Moja rođaka je čula u utorak po podne da su našli telo čoveka i svi su znali da se o njemu radi kada su počeli da pričaju u narodu da se dogodilo neko ubistvo u Senju, valjda su rekli njeno ime. Ali ćutali su do juče ujutru kada su mi saopštili da je Stanoje mrtav. Nismo se svađali, ne znam šta se dogodilo, samo žalim što nisam bila kod kuće jer se sve to možda ne bi dogodilo - priča Radmila.
Rođaci pokojnog Stanoja tvrde da Milenka nije mnogo volela njegovu familiju i da ih je izbegavala, ali da se u poslednje vreme neobično ljubazno ponašala prema njima.
- Kad smo bili na Gospojini, bila je tako ljubazna prema nama da smo se začudili. Dočekali su nas divno i domaćinski, a pre se dešavalo da pobegne i neće da razgovara sa nama - kaže rođaka Božica Nešić.

Danas sahrana
Milenki Petković određeno je policijsko
zadržavanje 48 sati, a zatim će biti privedena istražnom sudiji na saslušanje.
Stanoje Petković biće danas sahranjen na groblju u selu Senje.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.